Refu Blog

Zilele trecute pe retelele de specializare o studenta la Litere, o fata frumoasa si constiincioasa, cu rezultate remarcabile, a postat un anunt plin de duiosie, insotit de poza tatalui ei. Ea implora pe cei care o cunosc si care doresc sa faca o fapta buna sa vireze bani intr-un cont, fiindca tatal ei are o forma agresiva de cancer de piele si singura sansa este sa mearga in Austria unde sa primeasca ingrijirile necesare. Gestul ei a emotionat profund pe cei care o cunosteau, dar s-au gasit si persoane care sa o evalueze negativ, amplificandu-i suferinta.

Este greu pentru apartinator sa aiba pe cel drag grav bolnav si sa nu dispuna de resurse financiare pentru a-l ajuta. Numai cei foarte bogati pot suporta singuri cheltuielile de spitalizare la Viena sau asigurarea unei cazari decente pentru insotitori. Ce este de facut ca nimeni sa nu mai fie nevoit sa faca publica drama familiala?

Sa isi faca din timp o asigurare boli completa prin care sa isi rezerve:

-consultatii si tratamente nelimitate in timpul perioadei contractuale;

-banii necesari deplasarii la clinicile din strainatate, din spatiul european si din Turcia;

-banii necesari spitalizarii in cele mai bune conditii;

-asigurarea unei camere de cazare la hotel pentru apartinator, in timp ce asiguratul primeste ingrijirile necesare.

Accesul la acest tip de asigurare medicala este facil, iar configurarea politei nu ia mai mult de 5-7 minute. Dupa efectuarea platii online, asigurarea medicala este trimisa pe adresa de e-mail.

Omul este o fiinta sensibila, agresata din toate partile: chimic, fizic si emotional, iar la acesti factori care pot declansa imbolnaviri grave se adauga procesul de imbatranire si slabirea sistemului imunitar al organismului.

Dupa cum nu se stie cu exactitate cum va evolua situatia politica sau economica a unui stat sau la nivel mondial, nu se stie nici care va fi starea de sanatate a omului de azi pe maine.

Au fost cazuri in care oameni cu o sanatate de fier au contactat un microb care a declansat o boala infectioasa, situatii in care persoane prudente au fost lovite in plin pe trecerile de pietoni de soferi aflati in stare de ebrietate, drogati sau epuizati de condus zeci de ore fara pauza. Accidentele, infectiile, intoleranta la anumite substante nu se pot controla, de aceeao asigurare de sanatate nu strica nimanui. Tinerele ar trebui sa isi faca o asemenea asigurare, fiindca exista un tip de asigurare care deconteaza monitorizarea sarcinii si cheltuielile legate de nastere in limita unui plafon, care este destul de generos. Se stie ca pentru acest eveniment tinerii casatoriti strang bani sau fac un imprumut serios in banca. De ce oare? Fiindca este posibil ca mamica sa aiba nevoie de cezariana sau de o alta operatie si pentru ca orice doamna care aduce pe lume un copil, asumandu-si riscul de a-si pierde viata sau de a ramane cu burta/cu vergeturi, merita sa stea intr-o  rezerva curata alaturi de copilasul ei.

In clinicile private din Romania se obisnuieste acest lucru. Sotul poate asista la nastere si isi poate ajuta sotia, in cazul in care se ridica greu din pat sau are diferite probleme.

Asigurarile  de sanatate sunt mai importante decat asigurarile de locuinte, de bunuri sau de pensii facultative, fiindca ele pot prelungi viata posesorului fara nicio problema. Una este sa stea cineva in tara in spitale supraaglomerate si sa astepte aprobari  pentru interventii la clinici moderne din strainatate si alta este sa aiba drumul deschis si cheltuielile decontate.

Boala poate veni ca un hot, iar asigurarea este ca un sistem securizat antiefractie care nu permite raufacatorului sa se instaleze si sa faca rau celor din locuinta. Plata prevazuta in contract pentru o asigurare de sanatate se poate face lunar, trimestrial, semestrial sau anual. Plata esalonata face ca asiguratul sa nu simta cand vireza suma respectiva catre asigurator, dar fiecare persoana poate alege cum doreste, important este sa nu stea fara asigurare medicala, in aceste vremuri marcate de pandemie si de bolile moderne care fac ravagii. Asigurarea de sanatate nu pune pe cel bolnav sau vreun membru din familia in situatia dificila  de a cere public ajutorul pentru a primi ingrijirile necesare.

Multi oameni se tem de cancer. Unii sunt asa de superstitiosi, incat nici nu au curajul sa pronunte denumirea acestei boli. Exista o asigurare de sanatate dedicata acestei afectiuni, dar cea mai solicitata asigurare de sanatate este cea care asigura tratamente, consultatii si interventii si spitalizare in conditii decente in cazul oricarei boli. Cine a inventat asigurarile a fost foarte prevazator si merita recunostinta tuturor oamenilor care au beneficiat de pe urma lor, dar si a celor care au multa incredere, stiind ca luna de luna depun bani in contul sanatatii lor conform contractului.

Site-ul Asigurare-de-sanatate. ro ajuta oamenii sa se asigure de la domiciliu, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze de acasa. Este mult mai usor ca fiecare persoana sa rezerve 10 minute informarii si compararii tuturor tipurilor de asigurare de sanatate, apoi sa ia hotararea care se impune si sa treaca la configurarea politei alese. Fiecare secunda din viata unui om conteaza enorm si este scumpa, de aceea omul nu ar trebui sa stea pe ganduri, cand se pune problema sa investeasca in sanatatea sa. Conteaza enorm prelungirea vietii, dar si calitatea acesteia. Sunt oameni care isi petrec zeci de ani in scaunul cu rotile si traiesc demn, dorind sa se bucure de toate zilele pe care le ofera divinitatea.

Omul sanatos este dator moral sa traiasca echilibrat si sa isi asigure sanatatea in toate felurile posibile!

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment