O recomandare de carte pentru copii: Fizica Pentru Copii şi Părinţi

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Cartea pentru copii „Fizica Pentru Copii” este un prim pas pentru cei mici spre cunoaşterea lumii în care trăiesc şi familiarizarea lor cu conceptele elementare de fizică, prezentate într-o manieră amuzantă şi foarte captivantă.  Cartea conţine ilustraţii atractive şi este atent lucrată astfel încât părinţilor să le fie drag să petreacă timp explicându-le copiilor lucruri despre lumea din jurul lor cu ajutorul  fizicii.

Este o carte pentru copii  dar şi o carte pentru părinţi cu ilustraţii amuzante şi viu colorate, cu explicaţii uşor de înţeles de cei mici şi plăcut de citit de către părinţi. De fapt, este o foarte bună carte de petrecut momente frumoase cu copiii, construită în jurul conceptelor  esenţiale  de fizică pe care un copil e curios să le cunoască atunci când porneşte pe drumul cunoaşterii.

O carte educativă pentru copii

Misiunea ei este de a familiariza copiii cu fizica înainte de studierea ei la şcoală, pentru a le stârni apetitul de cunoaştere şi spiritul de observaţie a lucrurilor din jur înainte ca şcoala să-i plictisească. Fizica Pentru Copii este o carte pentru copii ce face parte din prima serie de cărţi pentru copii și de popularizare a ştiinţelor în rândul celor mici. La elaborarea acestei cărţi au participat un profesor de fizică şi un ilustrator, Cristi Belgun şi Veronica Iani.

Fizica Pentru Copii se poate comanda direct de pe site-ul editurii: Editura Basarabii Media

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments