Refu Blog

O solutie rapida pentru renovarea bucatariei • Refu Blog

Bucataria este, pentru majoritatea, inima casei. Aici ne incepem diminetile, savurand o cafea buna, sau stam alaturi de cei dragi seara, la cina. Bucataria nu mai este doar un loc in care gatim si mancam, ci un loc in care socializam cu familia si prietenii, in care petrecem cele mai placute seri alaturi de oamenii dragi. De aceea, aceasta incapere trebuie sa fie nu numai curata si bine amenajata, ci creata in asa fel incat sa ne faca sa ne simtim ca acasa.

Insa, ce faci daca bucataria ta nu nu mai este asa cum era odinioara si bugetul nu iti permite o renovara? Asa e ca faianta aceea, pe care ai pus-o acum 10 ani, nu prea mai are ce cauta acolo? Ei bine, exista o solutie, ieftina, eficienta si care va oferi un look nou bucatariei tale. In primul rand, trebuie sa accesezi site-ul magazinului online Folina. Aici vei descoperi o gama diversificata de autocolant faianta. Acest tip de autocolant este perfect pentru a fi aplicat rapid peste vechea faianta sau chiar pe perete. Fiecare model de faianta este inedit, unele din ele imitand chiar acele placi de faianta extrem de scumpa, pe care o vedem in casele de epoca.

Autocolantul faianta, nu numai ca este disponibil intr-o varietate impresionanta de modele, ci este si mult mai ieftin decat faianta obisnuita. Astfel, poti redecora bucataria de la an la an daca iti doresti acest lucru, fara a fi nevoit sa scoti sume impresionante din buzunar.

In plus, faianta de acest tip se aplica foarte usor. Nu este nevoie decat de o curatare eficienta a surpafetei si putina indemanare. Daca ai rabdare, intr-o ora sau doua, poti pune faianta intr-o bucatarie de dimensiuni medii de unul singur. Nu ai nevoie de muncitori calificati in astfel de lucrari, ceea ce reduce considerabil din costurile montarii.

Un alt avantaj al autocolantului faianta este ca se curata foarte simplu, cu o carpa umezita. Astfel nu este nevoie de solutii puternice de eliminare a murdariei.

Daca te-am convins, ce ar fi sa intri pe site-ul Folina.ro pentru a-ti alege modelul de faianta preferat?

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment