Oare Sistemele Cloud-urile vor fi de viitor?

Dacă toată lumea rămâne fascinată în zilele noastre de sisteme de operare în browser, pâna la sisteme complexe cloud, eu unul deja încep să-mi fac griji, pentru că dacă tu eşti hotărât să urmezi o platformă cloud pentru afacerea ta e bine într-un fel.

Nu o să mai ai nevoie de upgrade hardware, dar eu sunt cam sceptic în privinţa securizării, gândeşte-te că ai început o afacere de la zero, sau cineva îşi sincronizează date personale în cloud, mă gândesc oare ce se întâmplă dacă un grup de hackeri întră în acel cloud.

Eu unul nu ştiu dacă o să fiu un fan al sistemelor Cloud, dacă am vreodată o problemă de securitate la pc, scot mufa utp din port şi gata.

A folosit cineva vreun sistem de operare cloud, sau alte sisteme cloud?

Oare Sistemele Cloud-urile vor fi de viitor? - Refu.ro

Subscribe
Abonare pentru
guest
7 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Spiry

nu am folosit niciodata vreun sistem de operare cloud, sunt multumit de cel ce care l-am folosit si il folosesc in prezent:)

Friv

citeam pe undeva ca multe lume e incantat de asa ceva, sincer nu am icnercat insa as fi deschis la o asemenea provocare. Dupa cum bine spui si tu, problema ramane la securitate..

Daniela

Nu am folosit Cloud, inca.

Pato Basil

eu nu prea stiu ce inseamna sincer sa fiu :(, din cate inteleg o activitate in mediu virtual si stocarea de date tot acolo… nu?

CoStinel

Nu am incredere in sistemele Cloud.

Cip

Eu am abonament Office 365 in Cloud-ul de la Microsoft. E ok ca te scuteste de multi bani si probleme cu licentele, nu este chiar ieftin, accesul in cloud si transferul nu este la cele mai mari viteze. Flosesc si SQL Azure … la care cred ca voi renunta. Se misca foarte, foarte greu. La capitolul securitate … zic eu ca e destul de safe pentru anumite persoane. Fiind cloud pe servere pe care nu le poti controla …. zic eu ca nu esti singurul care are acces la ele. :))) Eu ma gandesc sa revin la Linux-ul meu cu… Read more »

fotograf nunta bucuresti

Asta ce mai este maestre un fel de windows?!