Pantofii pentru o femeie sunt uneori cei mai buni prieteni, uneori cei mai înrăiți dușmani, iar alteori cea mai frumoasă recompensă pe care o femeie șio poate oferi singură.

Relația femeii cu pantofii nu poate fi înțeleasă, este una de dragoste și de ură. Te îndrăgostești la nebunie când îi vezi pe raftul magazinului, sau mai nou pe pagina unui magazin online, îi aștepți zile întregi, te gândești deja cu ce îi vei purta, ce geanta sau eșarfă vei asorta cu ei și când ajungi în momentul culminant, când ajungi în momentul întâlnirii cu ei te dezamăgesc sau pur și simplu nu sunt mărimea ta. Sau ajungi să-i procuri, te pregătești să-i încalți, îi porți vreo jumătate de zi și încep să te strângă, să te roadă și îți provoacă atâta durere, dar tu ești încăpățânată și nu renunți din prima și mai încerci odată, dar ei nu se lasă provocați fiind o incaltaminte casual de succes in orice situatie.

Alegera perfecta a incaltamintei

Momentul in care pantofii îți sunt cei mai mari dușmani și te simți trădată dar nu renunți, începi să-ți cauți alinarea pe raftul magazinului cu pantofi de damă în speranța că îi vei găsi pe cei perfecți. Și dacă femeia are norocul să-i găsească pe cei care îi vin perfect pe picior, ea îi va cumpăra în toate culorile disponibile, și îi va adora purtându-i oricînd și oricât, fiindu-le fidelă pentru mult timp.

Femeiile sunt gata să renunțe la multe lucruri, să sacrifice nopți nedormite și ore peste program la serviciu, pentru a-și permite pantofiii la care au visat sau pe care i-au zărit în magazin. Noi, femeile nu avem niciodată destui pantofi, niciodată. Mereu găsim motive pentru o pereche nouă de pantofi, o sărbătoare de familie, o promovare la serviciu, sau pur și simplu o zi proastă.

Pantofii pentru femei nu sunt întotdeauna un moft, ei pot reprezenta statutul social al unei femei, pantofii cu toc fac o femeie să se simtă confidentă și puternică, iar o femeie puternică e de temut, pe locul doi deja vorbim de alegerea femeilor pentru sandale cu toc, asta deja fiind o alta discutie, pentru un alt articol.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru