Pardoselile epoxidice Europlastic – cele mai bune solutii, la cele mai mici preturi

Datorita practicabilitatii si a esteticii deosebite, pardoselile epoxidice reprezinta solutii foarte des intalnite in finisarea spitalelor, a cladirilor birouri sau a unor spatii comerciale, fiind un perfect inlocuitor pentru gresie, marmura, granit sau parchet. Tocmai pentru ca are un aspect deosebit, este foarte usor de instalat si este disponisibil la preturi foarte bune, acest tip de pardoseli epoxidice a devenit preferat si in finisarile interioare rezidentiale.

Chiar daca sunt foarte practice, putina lume stie asta, si mai putini folosind aceste pardoseli epoxidice decorative, necunoscand proprietatile si particularitatile sale si neavand informatii despre rezistenta lor la uzura, dar si de cat de bine se potrivesc intr-un interior rezidential modern.

Avantajele folosirii pardoselilor epoxidice

Printre nenumaratele avantaje se numara si: durata foarte mare de viata, rezistenta crescuta la socuri, zgarieturi si deteriorari cauzate de alti factori externi, intretinere relativ simpla, reparatii simple si cu un foarte mic cost, impermeabilitate foarte buna, caracteristica ce face acest tip de pardoseala foarte potrivita pentru folosirea in bai, bucatarii, beciuri sau piscine, posibilitatea obtinerii unei pardoseli cu efect 3d.

Mai mult, pardoseala epoxidica turnata este un tip de pardoseala calda, putand fi turnata cu usurinta peste orice tip de incalzire prin podea, electrica sau nu.

Greseli frecvente ce duc la ineficacitatea pardoselilor epoxidice

Asa cum era de asteptat, orice fel de lucrare de instalare sau intretinere trebuie facuta de profesionisti sau sub indrumarea acestora, pentru a evita aparitia oricarei greseli ce poate compromite integritatea suprafetei. Iata cateva dintre cele mai frecvente greseli intalnite de noi: nepregatirea corespunzatoare a suprafetei pe care urmeaza sa fie instalata pardoseala epoxidica, suprafata ce trebuie sa fie curata, neteda si lipsita de orice urma de praf, neluarea in seama a indicatiilor privind umiditatea, instalarea pardoselii pe o suprafata umeda avand rezultate dezastruoase, existenta petelor de grasime, ce duc la o aderenta scazuta, incompatibilitatea rasinilor epoxidice cu suprafata sau materialul din care este confectionata aceasta, neintroducerea unui intaritor de buna calitate in rasina epoxidica inainte de aplicare sau proasta dozare a cantitatilor, ce poate duce la imposibilitatea de folosire a suprafetei.

Europlastic, exceland prin calitate

Asa cum am mai mentionat, desi sunt foarte practice si reprezinta o solutie la indemana oricui, neavand costuri mari si putand sa fie folosite in cadrul unei multitudini de cladiri, cum ar fi cladiri de birouri, spitale, sali de mese sau locuinte, pardoselile epoxidice sunt pretentioase la aplicare si necesita atentie si un personal bine calificat, pentru a evita orice fel de greseli. De aceea, echipa pe care Www.europlastic.Ro o pune la dispozitie pentru fiecare client este formata doar din experti, consultanti si specialisti bine pregatiti din punct de vedere teoretic si cu o buna experienta practica, gata oricand sa va stea la dispozitie pentru orice fel de intrebare sau problema pe care o intampinati. Fiind tineri, profesionisti, seriosi si pasionati de domeniul in care activeaza, membrii echipei noastre beneficieaza doar de cele mai bune materiale si produse aduse de la partenerii nostri din toata lumea.

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru