Perfect style – Genti barbati pentru o imagine masculina desavarsita

Un barbat pentru care aspectul exterior este important, va investi intotdeauna in accesorii care sa ii reflecte atitudinea si caracterul hotarat. Acum exista divesrsitate si in cadrul accesoriilor pentru barbati, asa ca e foarte usor sa gasesti un model de geanta barbati, care sa fie functionala, practica, dar sa se adapteze si stilului vestimentar pentru care optezi.

Daca mediul office este cel in acere activezi si vrei sa inspiri seriozitate, alege sa iti completezi tinuta cu genti business – un accesoriu ideal pentru o aparitie impresionanta.

Poate fi dificil uneori sa obtii acel echilibru intre modul in care arati si felul in care te simti, dar din acest motiv s-au creat gentile messenger – o alternativa perfecta, care se adapteaza, atat pieselor vestimentare pentru care optezi, cat si necesitatilor tale datorita faptului ca poti purta o astfel de geanta alaturi de o tinuta degajata sau de ce nu in cadrul unor evenimente mondene.

Accesoriile de tip genti dama sau genti barbati, dar si maniera in care te prezinti definesc in mod cert orice vestimentatie, asa ca descopera acel model de accesoriu care sa te reprezinte indiferent de moment sau locatie!

Descopera toate produsele Millisimo la adresa web www.millisimo.ro

 

Geanta Business | Millisimo

 

Perfect style – Genti barbati pentru o imagine masculina desavarsita - Refu.ro

Geanta business din piele naturala VIK, bleumarin

Pret: 469 Lei


Comenzile se pot face pe site-ul www.millisimo.ro
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments