Pestera Muierilor

În drumul de întoarcere de la transalpina, am oprit puțin pentru o vizită scurtă prin Peștera Muierilor, unde am avut ceva de  mers alături de ghid, explicând că este cea mai mare peșteră deschisă către public, unde bineînteles am făcut și eu câteva fotografii, care le poți vedea mai jos.

Am pus doar o parte din fotografiile care le-am făcut în peșteră, doar ce am crezut că ar fi interesant pentru a vă arăta. Pentru cei care sunt interesați să facă fotografii în peșteră, se plătește o altă taxă de 10 lei, cel puțin atât a fost când am fost eu anul ăsta.

[minigallery id=”27218″ prettyphoto=”true”]
Subscribe
Abonare pentru
guest
7 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandru

Am vrut sa ma duc si eu odata cu niste prieteni, dar nu am mai ajuns acolo.

Pricop George Cătălin

Pestera este foarte frumoasa in realitate, tot traseul are cateva sute de metrii, dar pestera are mai multe nivele care sunt inchise publicului, oricum este frumos si se merita, am fost in clasa 8 daca nu ma insel, Pacat ca nu mai are nimeni de gand sa investeasca ceva bani in ea, are potential dar nu este prea vizitata, desigur cand iesi din pestera peisajul iti taie respiratia, foarte frumos si la intrare acele pensiuni, bani sa fie si sa tot vizitezi 😀

Pricop George Cătălin

Sa nu deranjati liliecii :)) ma mira faptul ca taxa este de doar 10 lei ca sa poti face fotografii, cand am fost eu le-a cerut 25 de lei =)) bine probabil 1 din 10 daca a platit ca toti erau cu telefoanele sau aparatele digitale pe afara .

Ionut

Am fost acolo de 2 ori, sper sa nu ma insel in aceasta privinta. Prima data intr-o excursie cu scoala cand eram mai mult interesat de colegele care mergeau cu noi si mai putin de locatia in sine. A doua oara acum 2 ani cand am vrut s-o descopar cu adevarat si chiar mi-a placut. Nu sunt multe pesteri in Romania de o asemenea frumusete si chiar se merita sa mergeti(cei care nu ati ajuns inca) sau sa reveniti.

Zelda

Am fost si eu acolo, in urma cu cativa ani. Nu am facut fotografii atunci si ma bucur ca pot sa revad imaginea unei “minunatii” a naturii prin ochii unui fotograf profesionist. Abia astept sa incep excursiile si drumetiile de anul asta…doar sa se incalzeasca putin.

Octavian

Foarte frumoase pozele. Daca iti plac pesterile iti recomand Pestera Ursilor. Este extraordinara.