Bloggers Lan Party 4 a fost o ediție plină de împușcături, o ediție care i-a plăcut shooterului din mine, mereu pasionat să împușc chestii, am fost mândru de colegii de squad și de toată echipa mea, pentru că a fost o bătălie foarte frumoasă, ținând cont că nu au fost folosite mari tactici la început, dar în timp fiecare a înteles ce trebuie să facă și din când în când mai ne opream pentru a mai raspira ceva aer.

Toți care am fost prezenți acolo am fost foarte atenți la tot. De la împușcăturile inamicilor la atenționarea lor pe hartă, până la gruparea colegilor pentru a cuceri o anumită zonă de pe hartă, totul a fost foarte fain, cu toate ca toți eram aruncați în aer din când în când de Pompiliu92 cu tancul lui, per ansamblu a fost o distracție bine pusă la punct pentru 24 de inși care nu aveau de gând să doarmă, ci să se joace până dimineață.

Battlefield 4 fiind un joc care te face atent pe câmpul de luptă, dar te și atrage în luptă fără prea mari probleme, când ști că ai un obiectiv de îndeplinit și vezi că este cucerit obiectivul, încep să fi mai tactic și mai bun în joc, așa câștigi experiență foarte usor, și dacă îți configurezi și o armă care este pe placul tău, la revedere somn.

Cea mai lungă runda a noastră a fost de aproape 70 de minute, unde după acele 70 de minute toți am luat o gură de aer, pentru că deja afară se vedea lumină. Am observat că și colegul meu de lângă mine, Cabral, a fost foarte atras de joc și chiar i-a plăcut să joace Battlefield 4, având împreună și câteva strategii de atac care parțial au fost un succes. Cel mai bun succes al nostru a fost când am făcut echipă într-un tanc. Eu eram cu tunul cel mare, și el era cu mitrariera, pentru a depista infanteria, în a 2-a parte a strategiei noastre am reușit să omorâm 3 tancuri și un vehicul care a avut tupeul să treacă prin fața noastră (la câteva minute după, Cabral era pe primul loc în echipa noastră la puncte, asta ca să vezi pasiune pentru „kill-arit”).

Acest Bloggers Lan Party nu m-a lăsat să ajung acasă singur, mi-a oferit 3 jocuri de top, bineînteles că unul dintre ele este Battlefield 4, care aveam de gând să îl cumpăr cu câteva zile înainte, dar am mai primit și Assassin Creed IV: Black Flag și cu tragere la sorț am câstigat și un Need For Speed Rivals, un joc destul de mișto care-ți antrenează atenția la fiecare viraj pe care-l iei.

Au fost și premii foarte faine, aici enumar un Monitor de 27 inch caștigat de Pompiliu în urma performanței lui pe câmpul de luptă, felicitări lui! Tot printre câștigători s-au aflat mai mulți fericiți care au ajuns acasă cu un HDD și câteva procesoare oferite de sponsorii acestei ediții (AMDASRock și PC Garage), una care nu ne-a lăsat să mai jucam și altceva în sala de la Pescariu Sports & Spa modificată pentru noi special.

Eu tot nu am plecat de acolo destul de sătul de atâtea împușcături, parcă vroiam să mai cresc un nivel. Vorbind de level-uri am reușit să urc 2,5 nivele în meciul de aproape 70 de minute.

Vreau să îi mulțumesc lui Toma pentru invitație, și domnului Mihai Pătrașcu care ne-a ajutat să „respirăm internet„, pentru că dispozitivele wireless pe care le aveam, nu erau compatibile cu Windows 8, așa că am fost nevoiți să facem rost de un switch și ceva mai mult cablu, plus câteva zeci de mufe pentru a conecta pe toată lumea, și exact așa s-a întâmplat! Toți am fost conectați la internet fără probleme și am reușit să jucăm excelent.

Pentru cei care sunt curioși, aici este lista cu participanții de la această ediție.

Fotografii Blogger Lan Party 4

_MG_8495 _MG_8498 _MG_8509 _MG_8513 _MG_8526 _MG_8537 _MG_8538 _MG_8559

 

 

 

Video Blogger Lan Party 4

Bloggers Lan Party 4 este un eveniment susținut de AMDASRock și PC Garage cu sprijinul Pescariu Sports & SpaParteneri: BenQ, Kingston, Western Digital, Ubisoft!

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

1
Leave a Reply

avatar
0 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru