Vacantele de tip City Break au capatat o imensa popularitate in ultimii ani datorita preturilor si a multitudinii de destinatii dispnibile pentru turisti, mai ales in Europa. Fie ca este vorba de un week-end prelungit sau o calatorie de afaceri la sfarsitul careia doriti sa descoperiti un oras atat din punct de vedere turistic, cat si cultural, o excursie de tip City Break de 2 pana la 5 zile este cea mai indicata pentru orice fel de persoana si buzunar.

Dupa cum am mai spus, Europa este foarte activa in acest domeniu si are milioane de turisti care viziteaza anual marile capitale sau orase celebre ale unor tari. Printre aceste tari enumeram Italia, Franta, Anglia, Germania, Olanda, Cehia si multe altele.

Una dintre cele mai recomandate destinatii este Praga, Cehia – al saselea cel mai vizitat oras din Europa, renumit pentru spiritul degajat al locuitorilor sai si datorita minunatul rau Vltava, de-a lungul caruia este asezat. Un CityBreak Praga poate reprezenta si punctul de inceput in vizitarea Europei de Est, mai ales daca alegeti sa sositi dupa amiaza si sa profitati de o plimbare cu barca pe rau, la apus. Nu-i asa ca ar fi minunat sa beti un vin rosu pe Vltava, in timp ce admirati Castelul Praga, Teatrul National sau Podul Charles?

In cazul in care vreti sa va axati doar pe vizitarea orasului Praga, trebuie neaparat sa vizitati Cimitirul Evreiesc, Gradinile Royale si mai ales statiunea balneara Karlovy Vary, unde veti beneficia de tratamentele si beneficiilor izvoarelor cu apa termala, dupa care veti admira cristalele Moser, cel mai apreciat si colectional tip de sticla al secolului XX. De asemnea, nu sunt de omis delicioasele napolitane ale localnicilor, alaturi de un gustos lichior Becherovka.
Insa cel mai atragator punct turistic vizitat in timpul unui Praga City Break este Palatul Praga, cel mai mare din lume, care are in componenta nu mai putin de opt gradini, patru palate mai mici, Catedrala Sf. Vitus, Bazilica Sf. Gheorghe, amfiteatre, cladiri oficiale si conace. Acest tur ar dura in jur de 4-5 ore, cu tot cu admirarea Poartei Principale, Gurtei de Onoare si a garzi.

Daca nu stiati ce destinatie de vacanta sa alegeti, un CityBreak Praga este cel mai recomandat si usor de rezervat prin agentii de turism competente precum TripTailor, ce se vor ocupa de toate detaliile pentru voi pentru un pret mai mult decat decent.

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru