Prima ta locuinta poate fi o garsoniera Pipera

Atunci când vine vorba despre prima locuință, proprietate personală, nu puțini sunt cei care optează pentru o garsonieră. În principal din cauză că locuiesc singuri și așa le este mai avantajos cu plata și apoi cu cheltuielile de întreținere. Din păcate, până nu în urmă cu mult timp, garsonierele erau destul de insalubre și nu excelau deloc la capitolul confort. Cu greu le puteai numi ”cămin”, fiind cel mult o alternativă acceptabilă până reușeai să faci rost de banii pentru o altă locuință. Sau, în cazurile mai rele, acolo rămâneai. Acum, lucrurile nu mai trebuie să fie așa. În special dacă optezi pentru o garsoniera Pipera, aflată în Ansamblul Ivory Residence Pipera. Ansamblul este aflat în Pipera, foarte aproape de rondul de la OMV, în spatele reprezentanței Toyota și numără nu mai puțin de trei căi de acces către Bulevardul Pipera. Dacă vei decide că acesta este locul unde vei locui, trebuie să știi că mai te vei bucura de acces ușor la toate ariile de interes pentru întreaga familie, de la transportul în comun, infrastructură, spații de cumpărături și relaxare sau instituții de învățământ și centre de business.

Un bloc de locuințe nou

Deși ai putea să afirmi că poți găsi o garsonieră și în alte locuri, specialiștii sunt de părere că a cumpăra un astfel de spațiu, într-un bloc nou, reprezintă o mișcare cu adevărat inteligentă. Nu poți compara deloc cele două spații. Cu atât mai multe sunt avantajele dacă optezi pentru o garsonieră aflată într-un complex rezidențial, unde totul este nou, de o calitate ireproșabilă, și unde ai parte de multe facilități și avantaje pe care nu le-ai avea în altă parte. Practic, nu ai nimic de făcut decât să iei legătura cu reprezentanții Ansamblului Rezidențial și să discuți cu ei toate detaliile, pentru că este o ofertă prea bună ca să o ratezi. Cum ar fi ca prima ta locuință să fie într-un ansamblu rezidențial din Pipera? Sună de-a dreptul fantastic, trebuie să recunoști!

De ce să alegi un astfel de spațiu?

Există multe avantaje pe care le ai atunci optezi către un astfel de spațiu, iar pe cele mai importante dintre ele, ți le prezentăm și noi, pe scurt, în rândurile de mai jos.

Viața este mai ușoară

Chiar dacă nu negăm avantajele de care te bucuri atunci când locuiești la casă, atunci când vine vorba despre prima ta locuință, când încă nu ai reușit să îți faci o situație, o garsonieră la bloc este de preferat. Viața este mult mai ușoară atunci când locuiești la bloc, chiar și cheltuielile legate de întreținere sunt mult mai mici.

Spațiu de relaxare

Adori spațiile verzi? Nicio problemă! O garsonieră într-un complex rezidențial este pur și simplu înconjurată de multă verdeață, încât te vei simți undeva, în concediu, într-o mare zonă turistică. Dar stai, nu e așa, este chiar spațiul în care locuiești, și tu te bucuri de aceste minunate oaze de verdeață chiar la tine acasă! Într-o Capitală de-a dreptul sufocată de mult praf, nu ai cum să nu apreciezi așa ceva!

Cel mai bun confort

Ce poate fi mai plăcut, în zilele reci și friguroase din sezonul rece, să stai liniștit în locuința ta, și să savurezi o ceașcă de ceai fierbinte, în timp ce în casă este cald și bine? Sau pe perioada verii să ai parte de răcoare atunci când intri în casă? Cel mai bun confort este posibil, iar cu Ivory Residence Pipera le ai pe toate acestea.

Socializezi și cu alte persoane

Atunci când locuiești într-un ansamblu de locuințe, cu siguranță ai parte și de vecini, ceea ce înseamnă că vei socializa destul de des. În acest fel îți poți face noi prieteni, cunoștințe și relații, iar în caz de nevoie vei avea pe cineva care să îți întindă o mână de ajutor.

Pază și supraveghere non-stop

Din păcate, sunt mulți răufăcători care parcă abia așteaptă să prindă un moment de slăbiciune din partea ta și să îți invadeze spațiul locuinței. Astfel de probleme nu le ai dacă optezi pentru un apartament sau o garsonieră într-un ansamblu rezidențial, unde există sisteme de supraveghere și pază non-stop.

Ivory Residence Pipera, un loc unde și cei pretențioși nu au nimic de comentat

Chiar dacă pare o replică desprinsă parcă dintr-o reclamă la radio, trebuie să știi că este în totalitate adevărată. Chiar și cei mai pretențioși, care găsesc mereu ceva de comentat de fiecare dată, atunci când au ajuns aici chiar nu au mai avut niciun fel de comentariu. Calitatea ridicată a lucrărilor, rezistența ridicată și izolarea fonică au contat enorm, ca să nu mai spunem de facilitățile zonei.  Și, pentru că tot am amintit de facilități, hai să le enumerăm puțin: racordarea la utilitățile publice, multe spații verzi, locuri de parcare, boxe pentru depozitare și multe altele, pe care te invităm să le descoperi, programând o vizită în aceste locuri. Vei rămâne plăcut impresionat și cu siguranță îți vei dori ca prima ta locuință, ba chiar și următoarea, dacă se poate, să se  afle tot aici!

Finisaje de cea mai bună calitate!

Nu trebuie să uităm și finisajele, de o foarte bună calitate, așa încât nu vorbim doar despre un simplu ansamblu rezidențial, ci despre un adevărat complex premium. De aceea, nu ar trebui să te mire mulțimea de recenzii și comentarii pozitive pe care le găsești pe internet despre Ivory Residence Pipera, un loc pe care îl simți ca fiind, într-adevăr, acasă!

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments