In acest articol iti prezint o serie de sfaturi utile vis a vis de cum ar trebuie sa joci Vampyr inca de la primele nivele. Vampyr este considerat de multi gameri dificil mai ales pentru faptul ca de cele mai multe ori esti pedepsit pentru actiunile gresite si atunci cand explorezi prea devreme hartile.

Decide inca de la inceput cum vrei sa termini jocul Vampyr

La inceput, jocul iti va sugera anumite lucruri si iti va spune sa consumi sangele personjului Clay Cox. Daca faci asta, el va muri si tu vei castiga experienta, dar daca vrei sa termini jocul fara sa omori ar trebui sa refuzi acest quest si sa opresti atacurile.

Este bine sa ai in inventar arme single handed si sa iti dezvolti rezistenta in Vampyr

Vampyr Steam Page

Armele pentru o singura mana sunt mai rapide si iti permit sa fii mai mobil in timpul unei lupte, facand in acelasi timp un damage decent. De exemplu, cand ajungi la spitalul Pembroke, la ultimul nivel vei gasi intr-una din camere un ferastrau chirurgical. Este o arma buna si o poti folosi foarte bine daca ai lucrat la rezistenta.

Dupa ce mori, caracterul din Vampyr invie din nou

Jonathan este un vampir nemuritor si astfel, dupa ce “mori” va invia din nou. Jocul te trimite de obicei la ultima lupta dar iti salveaza toate obiectele din inventar si experienta pe care ai acumulat-o.

Este bine in Vampyr sa strangi tot ce poti

Aduna lucrurile din cutii, dulapuri si chiar din cosurile de gunoi in timp ce mergi pe strazi. Acest obicei ar trebui sa iti intre in reflex pentru ca obiectele de genul acesta se pot folosi la craft. In plus, cutiile si dulapurile incuiate se reincarca si daca te intoric dupa un timp in locatie, vei putea sa colectezi din nou.

Vampyr – Inamicii au respawn

In Vampyr, inamicii apar din nou, si, daca ai curatat locul, ei vor aparea din nou in curand. Pentru lupte primesti putina experienta, fiind mai valoroase itemele pe care le iei de la mobi.

Dezvolta-ti autofagia in noul joc Vampyr

Acesta este unul dintre cele mai importante skill-uri din acest joc. Jonathan se musca singur pentru a se vindeca. Cu cat acest skill este mai evoluat iti va permite sa iti regenerezi forta pentru combat, ceea ce te va ajuta foarte mult in joc.

Cheia succesului in lupta din Vampyr este evitarea

Inamicii au de cele mai multe ori atacuri puternice si trebuie sa eviti pe cat posibil sa fii lovit. Fii mereu in garda si, atunci cand ataci, lasa ceva stamina pentru a putea sa sari din calea inamicului. Daca folosesti totul in ofensiva, vei fi expus contraatacului.

Cum te comporti corect cu localnicii din Vampyr?

Atunci cand ajungi pentru prima data in Pembroke Hospital vei avea ocazia sa vorbesti cu oamenii si sa aflii mai multe despre istoria locului. Este foarte important sa nu treci peste acest moment pentru ca un caracter cu toate puzzle-urile facute va castiga mai multa experienta. Fii atent atunci cand vorbesti cu oamenii pentru ca uneori dialogurile se repeta si poti ramane blocat.

Cu siguranta Vampyr este un joc mult mai complex de atat, insa pentru inceput acestea sunt cele mai bune sfaturi pe care le poti urma. Ulterior suntem singuri ca vei fi incantat sa descoperi toate tainele acestui joc.

 

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru