În fiecare an, casele de pariuri oferă din ce în ce mai multe oportunități pariorilor să parieze pe premiile de final de sezon în diferite sporturi înainte ca sezoanele să înceapă. Se obișnuia să poți paria doar pe cele cu profil înalt, cum ar fi MVP-ul NFL, Cy Young și Heisman. Acum, casele de pariuri sunt mult mai creative și ispititoare, deci dacă există un premiu care va fi acordat la sfârșitul unui sezon, șansele sunt foarte bune că poți paria pe el înainte ca sezonul să înceapă. Ca și în cazul multor pariuri pauza sau final și pariuri pe viitor, există avantaje și dezavantaje pentru pariori în ceea ce privește realizarea unor pariuri înainte de începerea sezonului pe premiile de final de sezon. Iată o privire asupra ambelor perspective pentru a reuși niște meciuri azi.

Potențial pentru plăți mari

Datorită dificultății de a afla cine ar putea câștiga aceste premii atât de devreme, și numărul de jucători din care trebuie să alegi, există șansa de a obține o plată frumoasă atunci când ai dreptate. Favoriții evidenți adesea au cote mici, dar dacă îți place un jucător mai puțin popular, te vei bucura să încasezi biletul câștigător.

Publicul este previzibil și nu foarte sofisticat când vine vorba de astfel de premii, publicul nu investește multă analiză sofisticată în deciziile lor. Dacă există o alegere evidentă, publicul va fi complet în favoarea ei – chiar dacă o analiză puțină arată că pariul nu are sens într-atât pe cât ar părea. Din cauza lipsei de profunzime a publicului, există oportunitatea de a găsi valoare pe alegerile mai puțin populare.

Prețurile pot diferi semnificativ între casele de pariuri în sporturile cele mai populare, cum ar fi NFL-ul, cotele la diferite case de pariuri nu se mișcă în același timp, dar de obicei se apropie destul de mult, în special în cazul jocurilor cu profil înalt. Cu toate acestea, prețurile pot varia semnificativ între casele de pariuri pe premiile de la final de sezon, în special pentru jucătorii mai puțin populari. Căutarea celui mai bun preț este întotdeauna importantă, dar poate fi foarte profitabilă în aceste pariuri.

Poți analiza sentimentele votanților înainte de a paria

Întotdeauna vrei să ai cât mai multe informații posibile înainte de a face orice pariu. Cu aceste pariuri poți adesea să ai avantajul de a ști ce cred oamenii care vor paria de fapt pe premii. Cele mai multe premii sunt votate de jurnaliști, iar aceștia adesea fac predicții înainte ca sezonul să înceapă. Desigur, fac doar o presupunere, dar îți pot oferi informații valoroase despre preferințele și prejudecățile lor înainte de începerea sezonului.

Banii sunt blocați tot sezonul

Aceasta este cel mai mare dezavantaj al acestor pariuri, și este unul imens. Dacă faci un pariu înainte de sezon, nu vei primi câștigul până când sezonul nu se termină. În funcție de sport, acest lucru poate dura până la șase luni. Pentru tot acest timp, banii tăi sunt blocați. Asta înseamnă că nu îi poți folosi pentru alte jocuri și nu îi poți crește încet cu pariuri de succes. Prin aceste pariuri, efectiv îți reduci circulatia banilor înainte de începerea sezonului. Acest lucru nu trebuie să fie un factor decisiv, dar înseamnă că trebuie să fii sigur că ai o valoare buna într-un pariu – mult mai mult decât ai avea nevoie pentru a face un pariu pe un singur joc – înainte de a lua în considerare un astfel de pariu.

Adesea, nu există destulă valoare, aceasta este în special o problemă atunci cand pariezi pe unul dintre favoriti, deși poate fi o problemă cu orice jucător. Cotele trebuie să reprezinte cu exactitate șansele jucătorului de a câștiga premiul pentru a exista un profit mare. Dat fiind toți factorii implicați în câștigare – performanța individuală, performanța echipei, performanța altor jucători, și așa mai departe – este și așa destul de rar pentru cote să reflecte cu exactitate acele șanse. Pentru a complica lucrurile, deoarece sunt atât de mulți factori implicați, poate fi extrem de dificil să determini care ar trebui să fie cu adevărat un preț valoros, și să handicapezi cu exactitate unul dintre aceste pariuri. Cu cât este mai lung intervalul de timp într-un pariu, cu atât sunt mai multe variabile, și cu atât mai provocator este pariu.

Câștigătorul eventual s-ar putea să nu fie disponibil aunci când pariezi pe un joc tipic, știi că una dintre opțiunile disponibile, adica una dintre echipe sau alta, va fi corect cotată. Când pariezi pe aceste premii, însă, este foarte posibil ca jucătorul câștigator să nu fi fost listat de casele de pariuri înainte de începerea sezonului, ca o posibilitate . Cliff Lee și Tim Lincecum  câștigând prima, ambii sunt exemple de băieți care nu au început sezonul pe radarul majorității oamenilor când la final au câștigat. În acele cazuri, nu ar fi fost chiar că nu ai făcut alegerea corectă dacă ai fi pariat pe altcineva, este că nu ai fi putut face pariu corect pentru că nu era disponibil.

Concluzie

Parierea pe premiile de final de sezon înainte ca sezoanele să înceapă poate fi atât o oportunitate tentantă, cât și un risc considerabil pentru pariori. Avantajele includ potențialul pentru plăți mari, în special atunci când alegi jucători mai puțin populari sau echipe subestimate. De asemenea, faptul că publicul nu investește adesea în analize sofisticate poate oferi oportunități de găsire a valorii în alegerile mai puțin populare. Diferențele semnificative de prețuri între casele de pariuri pot permite pariorilor să găsească cele mai bune cote disponibile. De asemenea, pariorii pot beneficia de analiza sentimentelor votanților înainte de a face pariurile, obținând informații prețioase despre preferințele și prejudecățile acestora.

Cu toate acestea, există și dezavantaje semnificative. Cel mai mare dintre acestea este blocarea banilor pe toată durata sezonului, ceea ce poate afecta circulația banilor și poate restricționa capacitatea pariorilor de a plasa alte pariuri. De asemenea, valoarea poate fi o problemă, mai ales atunci când se pariază pe favoriți, deoarece cotele pot să nu reflecte cu exactitate șansele reale de câștig. Există, de asemenea, riscul ca eventualul câștigător să nu fie inclus în lista inițială de posibilități, ceea ce poate compromite valoarea parierii.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment