Pentru ca stim cat este de esential sectorul agricol pentru viata de zi cu zi, am ales sa oferim agricultoriilor mari si mici utilaje si echipamente de cea mai buna calitate si de ultima tehnologie. In magazinul nostru virtual veti gasi numeroase produse care va vor fi de mare ajutor in productiile cerealiere, leguminoase, pomicole si viticole, precum tractoare, semanatori, pluguri, cultivatoare, cositori, masini de balotat, greble, masini de plantat sau de recoltat sau remorci tractor

In aceasta sectiune vom vorbi despre un set de echipamente indispensabile muncilor agricole si anume despre remorcile de tractoare. Si pentru ca, prezinta caracteristici multiple, noi va propunem o gama variata de remorci de tractoare incepand de la modele simple utilizate in transportare de struguri si leguminoase pana la bascul profesionale cu capacitati de incarcare foarte mare. Va reamintim ca toate produsele noastre sunt de calitate optima ce va asigura performanta si rezistenta in timp. Cu noi, muncile agricole devin o placere.

remorca-tractor

Remorci tractoare simple pentru uzul de zi cu zi

In aceasta categorie face parte modelul de remorci tractoare Bena Inox, pentru transportare struguri. Acesta este echipat cu un picior de sustinere si frana mecanica, modul de descarcare se face prin spate, iar inaltimea totala este de 1,95 metri. Modelul de tractor compatibil este Goldoni Star Energy fara cabina cu putere de tractiune relativ medie de 58 CP.

Un alt model ce dorim sa vi-l prezentam este remorca monoax 1T , bazat pe un sistem de franare prin inertie. Ca si concept, este de forma dreptunghiulara, iar descarcarea se face prin spate. De asemenea prezinta elemente suplimentare precum obloane si carlig de remorcare. Tinem sa mentionam ca la anumite modelede remorci tractoare furnizam chiar si roti de rezerva.

Modele profesionale de remorci tractor pentru agricultorii experti

Aici se incadreaza perfect remorcile profesionale ZAM 80 2AR , Dubluax Basculanta si Bizon 25000. Primul model prezinta sistem hidraulic de franare pe axa posterioara si o capacitate de transportare de 6 tone. Ca si aspect, remorca este trirabatabila, dotata cu roti frontale, instalatie electrica si sistem de securitate.

Remorca Dubluax Basculanta este produsa de Agrosez si este prevazuta cu bena dreptunghiulara din otel , doua punti, si patru roti. Modul de descarcare se efectueaza pe trei parti, iar capacitatea este de 10 tone. Remorca mai este echipata cu un carlig de remorcare, suport si roata de rezerva, cutie pentru scule si sabot de stationare.

Cel mai complex model este al treilea si anume Bizon 25000 fabricata de Unia, avand o masa de 7,5 tone si capacitate de transportare dubla, adica 14 tone. Sistemul de descarcare este de tip hidraulic si ca putere de tractiune, modelul Bizon este compatibil doar cu tractoare de 170 CP sau mai mult. Un astfel de exemplar il puteti gasi in sectiunea de tractoare Belarus si anume, modelul 2022, 4 .

Remorci tractoare de cea mai buna calitate

Pe site-ul nsotru veti gasi doar utilaje agricole inovative si moderne produse doar de companiile de top pe piata. Gama propusa este variata si adaptata tuturor cerintelor dumneavoastra. Asadar cand achizitionati un produs tip remorci tractoare, veti fi sigur ca ati facut alegerea corecta.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment