Reparatii sisteme de blocare termopane

Sistemele de blocare in cazul termopanelor reprezinta componente extrem de importante intrucat pot oferi o protectie suplimentara mai ales in cazul in care aveti copii intrucat acestea ii pot proteja de pericolul de a se apleca pe fereastra si sa cada.

Defectarea acestui sistem de blocare al ferestrelor poate sa reprezinte o adevarata problema intrucat in timp slabeste si nu se va mai putea inchide in mod corespunzator. Aceste sisteme de blocare reprezinta practic manere cu cheie iar piata abunda de astfel de produse menite sa ii protejeze pe cei mici de pericole.

Partea cea mai proasta la acestea este ca in momentul in care se achizitioneaza astfel de manere cu sisteme de inchidere cu cheie, nu se pot deosebi cele bune de cele proaste. Dar, firma noastra de reparatii termopane va ofera posibilitatea de a le repara sau inlocui pentru imbunatatirea conditiilor pe care le aveti acasa.

Problemele aparute la sistemul de inchidere

Conform specialistilor nostri de la firma de reparatii termopane, problemele cele mai comune intalnite la aceste sisteme de blocare ieftine este ca nu sunt metalice la baza, manerul blocandu-se intr-o baza de plastic devenind astfel vulnerabil la fortare iar in cele din urma cedeaza.

O alta problema destul de comuna la aceste sisteme de blocare este data de bucsa de cabrilaj care la manerele ieftine este sertizata precar lasand un joc atat de mare ce-i permite tijei sa iasa din baza la fortarea manerului. Specialistii nostri de la firma de reparatii termopane recomanda ca in momentul in care aveti montate la ferestre astfel de sisteme de blocare sa nu le fortati si, daca actionarea lor se realizeaza greoi nu fortati ci apelati la ajutorul unor specialisti care vi le pot repara intr-un timp destul de scurt. Interventia de reparatii a unor asemenea sisteme de regula nu dureaza mult tocmai pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din nou de functionalitatea ferestrelor pe care le aveti.

Recomandari de la specialisti

Manerele cu cheie ieftine nu pot sa ofere o protectie atat de ridicata precum cele de calitate. Siguranta copiilor nu este o joaca. Alegeti intotdeauna elemente de inalta calitate pentru a nu avea probleme. La cerere putem inlocui cu totul aceste manere cu cheie pentru a va asigura ca acestea corespund cerintelor si standardelor pe care trebuie sa le indeplineasca.

Recomandarea specialistilor nostri de la firma de reparatii termopane este sa le utilizati in conformitate cu cerintele producatorului indiferent de nivelul de calitate pe care il prezinta. Nu incercati sa bruscati, sa trageti cu putere manerele cu cheie intrucat acest lucru poate duce la slabirea manerului respectiv a incuietorii si sa apara probleme. Daca manerul nu va reusi sa inchida in mod corespunzator fereastra atunci va trebui sa apelati neaparat la serviciile noastre de reparatii termopane.

Concluzii

In ultima vreme cererile pentru inlocuirea acestor manere a fost in crestere poate datorita si faptului ca acestea nu erau altceva decat niste kitsch-uri turcesti ce pot pune in pericol ferestrele. Acestea nu dau randamentul maxim de care este nevoie si nici nu au o durata de viata atat de indelungata pe cat ar trebui.

         Asadar, in concluzie, pentru orice interventii, indiferent cat ar fi de nesemnificative va astepatam sa ne contactati pe site-ul firmei noastre de reparatii termopane.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments