In ultimii ani climatul financiar modial s-a schimbat. Odata cu venirea crizei economice pe plan global, foarte multe persoane si institutii au intampinat greutati semnificative. Nici tara noastra nu a fost ocolita de acest fenomen. Romanii au simtit din plin greutatile crizei economice. Mai mult decat atat si bancile au inasprit conditiile de creditate, fiind mai selective cu persoanele carora acorda credite te orice tip. Astfel o solutie de rezolvare a acestei probleme a aparut in contractarea unui credit nebancar de la multiplele institutii financiare nebancare. Cert este faptul ca oamenii au ajuns ca aiba din ce in ce mai multa incredere in aceste IFN-uri, dat fiind faptul ca acestea sunt sub un control permanent din partea BNR, fiind nevoite sa respecte legislatia in domeniu, cat si toate rigorile ce deriva din aceasta.

  Cateva aspecte de luat in considerare inaintea contractarii unui credit nebancar

  Inainte de a ne indrepta spre o institutie financiara nebancare pentru a contracta un credit nebancar, trebuie sa luam in considerare cateva aspecte privind criteriile de eligibilitate si nu numai. Pe piata de profil din tara noastra exista o multitudine de IFN-uri, astfel specialistii recomanda sa ne indreptam catre unul ce se bucura de un grad ridicat de transparent, avamd personal profesionist si o seriozitate general cunoscuta. O astfel de institutie este si www.concordiacapital.ro. In primul rand trebuie sa avem in vedere criteriul de varsta, adica varsta minima de la care putem sa contractam un credit nebancar. Aceasta este de regula 18 ani, in anumite cazuri si pentru anumite produse ea ridicandu-se la 21 de ani. Totodata trebuie sa avem un venit care sa justifice posibilitatea de a plati ratele pe toata durata contractului de imprumut. Mai mult decat atat, este bine de stiut ca pana si pensionarii pot sa acceseze un astfel de credit nebancar, varsta maxima fiind de 69 de ani. Nu in ultimul rand, trebuie prezentata si ultima facture de la utilitati, cat si copia dupa actul de identitate al dumneavoastra.

  De ce avantaje ne putem bucura accesand un credit nebancar?

  In primul rand, institutiile financiare nebancare acorda aceste tipuri de credite, cum este si un credit nebancar, cu mult mai multa usurinta decat bancile. Astfel, documentatia ce trebuie prezentata este mai redusa, cum este si timpul de analiza si de acordare. Mai mult decat atat, aceste tipuri de credite pot sa fie acordate si telephonic sau online, astfel ca nu va mai fi necesara o deplasare la sediul institutiei. Pentru mai multe detalii si tipuri de credite, doritorii pot sa consulte si www.concordiacapital.ro. Specialistii acestei companii sunt in masura sa ofere consultanta si sfaturi avizate doritorilor, in vederea gasirii celei mai bune optiuni in materie de creditare pentru nevoile fiecaruia. Totodata, persoanele interesate de un asemenea credit nebancar nu vor fi verificate in Biroul de Credite, astfel ca si cei care figureaza pe lista neagra a rau platnicilor pot sa acceseze la nevoie un asemenea produs financiar.

  Consultati-va atent inainte de a accesa un produs financiar. Alegeti www.concordiacapital.ro pentru un credit nebancar sigur si rapid, in conditii avantajoase.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Loana George Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Loana George
Vizitator
Loana George

OFERIM TOATE TIPURI DE ÎMPRUMUT – SE APLICĂ PENTRU ÎMPRUMUTURI AFFORDABILE. Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o mică afacere și o afacere medie? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți împrumut de capital de la băncile locale și alte instituții financiare ?. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: loanageorge11@gmail.com Creditele noastre sunt bine asigurate pentru ca securitatea maxima este prioritatea noastra. Obiectivul nostru principal este de… Read more »