Atunci cand suntem organizatori ai unui eveniment, fie ca vorbim despre o intalnire de afaceri, lansarea de produs sau conferinta pentru lansarea unui proiect, ne gandim si la realizarea unor sisteme expozitionale. Cel mai la indemana sistem expo este un Roll up personalizat.

Roll up personalizat  85×200 Care este pretul corect ?  

Cele mai bine vandut pe piata sistem roll up personalizat este cel standard, ce are dimensiunea de 85×200 cm. Un pret corect pentru acest sistem expo pentru realizarea printului ce va fi montat pe sistem + sistemul in sine este in jurul sumei de 150-160 de lei. Ne referim la costul pentru un sistem basic.

La acest cost se adauga pretul platit pentru realizarea graficii aferente sistemului roll-up + taxa de transport (daca clientul isi are sediul in alta localitate decat firma ce produce sistemul roll-up-ului )

Roll up pentru fotografii – 150 x 200 este cel mai potrivit

Pentru ca tot incepe scoala, va aducem la cunostinta ca sunt sisteme tip roll-ul ce sunt folosite de fotografi pentru un background simplu sau pentru un background tematic. Acest fundal se poate monta foarte usor cu ajutorul unui sistem roll up ce are dimensiunea de 150×200 cm.

Roll up design: Rollup-ul si grafica ideala

Calitatea unui sistem expozitional tip roll up personalizat nu ne ajuta foarte mult daca nu avem si un design atractiv. Informatiile trebuie concentrate la maxim si evidentiate doar acele aspecte care reprezinta un punct de interes pentru client. El nu are timp sa zaboveasca prea mult in fata roll up-ului nostru, astfel ca trebuie sa ii captam atentia inca din titlu. Folosim ulterior o sintagma “atractiva” care prezinta oferta. Cate poze punem ? Doua, maxim trei poze si datele de contact. Doua trei elemente grafice care sa completeze taboul si am realizat design-ul pentru roll-up. Nu trebuie sa apelam pentru design roll up la un tamplete achizitionat de la magazinele online de resurse grafice. De ce ? Daca nu stim sa folosim un program de grafica va trebuie sa apleam oricum la un grafician pentru a ne finaliza proiectul. In acest context, de ce sa nu avem un design roll up original si sa apelam la un tamplate rollup penru proiectul nostru ?

Roll up dimensiuni – Care sunt cele mai uzuale ?

Multe persoane care vor sa achizitioneze un sistem expozitional tip roll up se intreaba care sunt cele mai bune / folosite dimensini pentru roll-up-uri personalizate?

Raspunsul este simplu: cel mai fiabil si eficient din punct de vedere al costurilor este roll up-ul 85×200 cm. De ce ? Are un pret accesibil, sa manevreaza mult mai usor – in comparatie cu un roll up 150×200, spre exemplu-

Mai mult decat atat, un roll up 85×200 nu se deformeaza pe margini in timp, mai ales daca vorbim de un print realizat pe polipropilena de buna calitate.

Speram ca v-au fost de folos informatiile legate de sisteme roll up personalizat.

Acesta este un articol publicitar si face parte din Campania de promovare a proiectului UZINA PRINT CREATIV- firma producatoare de roll-up-uri, bannere, autocolante, afise.

www.uzinaprint.ro

Tel: 0732 12 55 45

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru