Sa va povestesc drama mea

Astăzi trebuie să vă povestesc drama mea, de câteva zile sunt foarte supărat mă simt foarte nervos, orice fac sau orice încerc să fac se sfârşeşte prin nervi, asta doar la servici, că acasă sunt calm şi bine, că nu este nimeni pe capul meu, dar vreau să explic în câteva cuvinte cât de nervos mă simt eu la serivici, mereu este pe capul meu, pe mâna mea, pe umarul meu, odată a reuşit să-mi atingă şi nasul.

Şi eram aşa de nervos încât îmi venea să o iau pe geam, dar norocul meu este ca sunt înalt şi prea încap pe geam, că altfel aş fi fost în stare de un asemenea act, ştiu că îmi trebuie un scop mai mare în viaţă pentru a putea sări pe geam, dar musca asta nenorocită mă enervează la culme. Azi o iert că este Halloween, dar mâine dacă o mai prind, is dead!

Subscribe
Abonare pentru
guest
7 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Pricop George Cătălin

Fiiii mai bun Refule! Iad-ul nu este o opţiune!

Yamasha

Si eu am fost nervos azi, la munca, dar mi-a mai trecut…vedem maine ce se va intampla…

fotograf nunta bucuresti

Ce diliu esti….eu ma gandeam ca ai ceva probleme la munca…sau ceva de genu si tu caterinca:))!..Cand vii sa vezi mark III -ul:P!

Dt.Thoth

Muste de Halloween!!! Ce vremuri traim! :))))

Ana

:)) Trebuie sa te calmezi si sa te gandesti ca nu merita… mai bine gasesti o solutie in care nu tu esti cel care zboara.

Bucur

fiecare cu ‘dramele’ lui :))