Scaune bar, elemente decorative si utile

scaune bar

A te afla cu prietenii sau rudele la un bar, dupa ce ti-ai incheiat ziua de munca, si a discuta la un pahar de vin sau la un coctail, este un lucru extrem de placut si, pentru multi dintre noi, a devenit chiar un obicei. Dar n-ar fi mai frumos si mai confortabil sa va regasiti cu totii acasa, unde ai putea recrea aceeasi atmosfera de la local? Cu o mobila adecvata si cu scaune bar potrivite, poti alcatui o zona care sa-ti dea impresia ca te afli intr-un local, doar ca acesta ti-ar apartine numai tie.

Pentru cei mai multi, barul este o locatie decorata cu stil, unde se servesc cocteiluri si bauturi fine, insotite de o muzica buna, care sa iti dea o stare de spirit placuta, iar o buna parte dintre ei ar dori sa incerce acest sentiment si la domiciliu, motiv pentru care isi rezerva una din incaperi in acest scop.

Scaune bar pentru un colt relaxant la domiciliu

Poti crea un astfel de spatiu la tine in locuinta, chiar daca stai la casa sau intr-un apartament de bloc, iar pentru acest lucru nu ai nevoie neaparat de o camera separata, deoarece se poate amenaja un colt care sa aiba aceasta destinatie oriunde exista suficient loc, in living, in incaperea de luat masa sau chiar in bucatarie. Decorul folosit trebuie sa aminteasca de cel al unui local, de aceea merita o atentie deosebita pentru a-l putea reproduce cat mai apropiat de unul original, incluzand aici piesele de mobilier specifice, cum ar fi acele scaune bar.

Instalarea scaunelor bar intre bucatarie si living

Incorporand intr-un astfel de spatiu o tejghea si o vitrina, daca acestea se afla intre bucatarie si camera de zi, aceast amplasare va delimita cele doua incaperi, in acest mod putand avea, de la bar, o raza vizuala care se largeste atat in living cat si in bucatarie, in plus, te poti deplasa cu comoditate in ambele camere. Ai posibilitatea sa te afli in acelasi timp cu familia ta, dar si cu prietenii, ceea ce va genera seri placute despre care vei avea impresia ca se termina prea repede.

Tejghea, vitrina si scaune bar

Mobilierul necesar pentru a recrea atmosfera unui bar in propria casa va fi ales in functie de gusturile tale in primul rand, apoi tinand cont si de alti factori, cum ar fi spatiul disponibil si utilitatea pieselor. In plus, trebuie sa se armonizeze si cu restul decorului din locuinta, pentru a crea o impresie de tot unitar. Ai nevoie de o tejghea si o vitrina, dar si de scaune bar potrivite cu www.Scaune-online.ro, ulterior acestea putand fi completate si cu alte piese, precum si cu elemente decorative care se potrivesc stilului ales. Coltul astfel amenajat poate fi utilizat de familie dimineata, pentru a lua micul dejun, de aceea, poti adauga aici si cateva dulapuri cu sertare, unde pot fi depozitate tacamurile, cutitele de bucatarie, linguritele sau furculitele. Va deveni astfel un spatiu multifunctional in care iti va placea sa petreci o parte din timpul tau destinat relaxarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *