Refu Blog

Schoeller Allibert se numără printre cei mai importanți producători de soluții din plastic la nivel mondial, având un rol esențial în industria ambalajelor și logisticilor. Cu o istorie impresionantă în inovație și sustenabilitate, compania se distinge prin crearea de produse care răspund nevoilor complexe ale diferitelor industrii, inclusiv a celei automotive. Un exemplu emblematic al expertizei lor este cutia KLT, un recipient standardizat VDA, special conceput pentru industria auto europeană.

 Cutia KLT: eficiență și durabilitate în industria auto

Cutia KLT de la Schoeller Allibert este aprobată de Asociația Germană a Industriei Auto (VDA) și reprezintă un standard în industria europeană auto. Concepută pentru a se integra perfect cu toate tipurile de sisteme transportoare, această cutie combină eficiența cu durabilitatea.

Baza întărită a cutiei asigură o funcționare impecabilă pe benzile transportoare, iar volumul intern optimizat maximizează spațiul de stocare. Suprafețele netede ale bazei și pereților facilitează curățarea, un aspect esențial în menținerea unui mediu de lucru igienic.

În plus, cutiile KLT sunt proiectate să fie sigure la incendii și sunt dotate cu găuri pentru drenarea apei, o caracteristică importantă în cazul scurgerilor accidentale de lichide. Rezistența materialului la uleiuri, acizi și alcali, precum și proprietățile de reducere a zgomotului, adaugă un plus de valoare acestui produs.

 Adaptabilitate și siguranță

Stabilitatea dimensională a cutiilor KLT în intervalul de temperaturi de la -20° la +100° Celsius demonstrează adaptabilitatea lor la diferite medii de lucru. Capacul opțional oferă protecție împotriva prafului și altor contaminanți, asigurând astfel integritatea conținutului.

Mânerul ergonomic îngropat facilitează manipularea manuală, oferind confort și siguranță utilizatorilor. De asemenea, suporturile pentru etichete și opțiunea de imprimare personalizată transformă această cutie într-o soluție complet adaptabilă nevoilor specifice ale fiecărui client.

 Sustenabilitate și reciclare

Unul dintre aspectele cheie ale filozofiei Schoeller Allibert este sustenabilitatea. Cutiile KLT nu sunt doar rezistente și eficiente din punct de vedere al impactului, dar sunt și 100% reciclabile la sfârșitul ciclului lor de viață. Această abordare demonstrează angajamentul companiei față de protecția mediului și economia circulară.

 Beneficiile cutiilor KLT

– Aprobare VDA: Recunoașterea și conformitatea cu standardele industriei auto europene.

– Prietenos cu automatizarea: Design adaptat pentru utilizarea în sisteme automate.

– Siguranță la foc: Găuri pentru drenarea apei în caz de incendiu.

– Design neted: Facilitează deplasarea pe benzi transportoare.

– Mânere ergonomice: Manipulare ușoară și sigură.

– Identificare ușoară: Etichetarea și personalizarea facilitează organizarea.

– Rezistență și impact: Durabilitate sporită în condiții de utilizare intensivă.

– 100% reciclabil: Contribuție la sustenabilitate și reducerea amprentei ecologice.

Schoeller Allibert demonstrează că inovația și responsabilitatea față de mediu pot merge mână în mână în industria soluțiilor din plastic. Cutiile KLT, ca si 4171004 – VDA RL-KLT 4147 400x300x147, sunt un exemplu concret al modului în care designul inteligent și angajamentul față de sustenabilitate pot genera valoare adăugată atât pentru clienți, cât și pentru mediu. Prin produsele sale, Schoeller Allibert nu doar răspunde nevoilor actuale, dar și modelează viitorul industriei logistice și a ambalajelor.

 Schoeller Allibert: pionierat și diversitate în soluțiile de ambalare

Schoeller Allibert, cu o istorie bogată și o prezență globală, continuă să fie un lider incontestabil în industria soluțiilor din plastic. Compania nu se limitează doar la producția de cutii KLT pentru industria auto, ci oferă o gamă diversificată de produse pentru diferite sectoare, demonstrând o capacitate remarcabilă de inovație și adaptare la cerințele pieței.

 Extinderea portofoliului de produse

Portofoliul Schoeller Allibert include o varietate de containere, cutii pliabile, paleti, cutii pentru băuturi și multe alte soluții de ambalare. Aceste produse sunt proiectate pentru a satisface nevoile specifice ale industriilor precum agricultura, băuturi, retail, logistică și multe altele. Prin adaptabilitatea și versatilitatea produselor sale, Schoeller Allibert reușește să ofere soluții eficiente și personalizate pentru fiecare client.

 Tehnologie și Inovație

Inovația stă la baza succesului Schoeller Allibert. Compania investește constant în cercetare și dezvoltare pentru a crea produse noi și îmbunătățite. Un exemplu este utilizarea materialelor inteligente și a tehnologiilor RFID pentru a facilita urmărirea și gestionarea inventarului, un aspect crucial în lanțurile de aprovizionare moderne.

 Angajamentul față de sustenabilitate

Sustenabilitatea este un pilon central în filozofia Schoeller Allibert. Compania se angajează să reducă impactul asupra mediului prin utilizarea materialelor reciclabile și promovarea practicilor de afaceri responsabile. Acest angajament se reflectă nu doar în materialele și procesele de producție, ci și în inițiativele de economie circulară, unde produsele sunt proiectate pentru a fi reutilizate și reciclate, reducând astfel deșeurile și conservând resursele.

 Parteneriate și colaborări

Schoeller Allibert colaborează strâns cu clienții și partenerii săi pentru a dezvolta soluții care răspund cerințelor specifice ale industriei. Prin aceste parteneriate, compania nu doar își îmbunătățește oferta de produse, dar și contribuie la dezvoltarea unor lanțuri de aprovizionare mai eficiente și sustenabile în diverse sectoare.

 Prezența globală

Cu operațiuni în numeroase țări, Schoeller Allibert are o amprentă globală impresionantă. Această prezență internațională permite companiei să înțeleagă și să răspundă nevoilor diverse ale clienților din diferite regiuni, adaptându-și produsele și serviciile la cerințele locale.

 Educație și conștientizare

Schoeller Allibert se implică activ în educarea clienților și a publicului larg despre importanța ambalajelor sustenabile și a practicilor responsabile de afaceri. Prin seminarii, workshop-uri și materiale informative, compania își asumă un rol de lider în promovarea sustenabilității în industrie.

Schoeller Allibert reprezintă mai mult decât un producător de soluții din plastic; este un inovator și un lider în sustenabilitate. Compania continuă să împingă limitele tehnologiei și designului de ambalaj, oferind soluții eficiente, durabile și personalizate pentru o gamă largă de industrii. Angajamentul său față de inovație, calitate și responsabilitate ecologică plasează Schoeller Allibert în fruntea evoluției industriei de ambalaje și logistică.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment