Scrisul de mana in tehnologie!

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Scrisul de mana si tehnologia din ziua de astazi nu mai sunt asa bune prietene, acum foile albe de hartie sunt mai mult folosite pentru print decat pentru a scrie o informatie cu pixul pe ea.

Aici ma refer la o persoana activa ce nu mai este in invatamant, majoritate folosesc in ziua de astazi folosesc mail-ul sau chat-ul instant pentru a trimite informatii sau a comunica cu altcineva.

Tocmai din cauza asta exista problema ca scrisul de mana sa nu mai fie apreciat si poate in cativa ani buni chiar sa devina inexistent, cum ar fi sa te duci la muzeu si sa vezi un pix acolo? De ce zic asta? Sunt curios cati dintre noi a trimis o scrisoare cuiva in ultima vreme, si daca totusi, ai trimis cuiva o scrisoare, cand va fi urmatoarea?

Pe langa scrisori foarte multi dintre noi am inceput sa cautam metode care ne ajuta sa ne salvam informatia undeva online, intr-un fisier de cativa MB de informatie, un simplu CTRL + F te ajuta sa cauti ce ai nevoie, metodele clasice ti-ar fi furat cateva minute pana sa ajungi la informatia dorita.

Pentru mine unul, scrisul de mana este chiar o problema, daca iau o foaie de hartie si incep sa scriu de mana, nu reusesc sa mai pot scrie deloc, tot ce mi-a ramas cand vine vorba de o foaie de hartie si un pix, este sa folosesc majusule.

Si aici nu e vorba numai de mine, pentru ca mai cunosc cateva persoane care sunt in aceeasi postura, nu mai pot scrie de mana, si tastatura o rup in doua, cand vine vorba de acuratete si viteza de scris.

Ca un minus, scrisul la o tastatura iti poate distrage atentia, cu atatea aplicatii conectate la internet si notificari de la orice serviciu online, putem foarte usor sa fim distrasi si sa pierdem chiar si cateva idei cand incepem sa scriem ceva ce tine de inspiratie de moment.

Tu cum stai cu scrisul de mana? Mai poti scrie de mana?

 

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Francisc Vasile

Prost, dar da.