Seminte ardei pentru recoltarea unei plante cu calitati curative

Dulci sau picanti, rosii verzi sau galbeni, toate soiurile de ardei sunt gustoase. Fiind mai viguros si mai gustos in luna septembrie, ardeiul in afara de calitatile sale culinare este unul din cele mai sanatoase legume, cu o compozitie naturala de exceptie de la vitamine, la antioxidanti si mineralebenefice pentru buna functionare a organizmului. Fiind folosit in stare cruda, el va demonstra virtutile sale curative, ansa la fel poate fi folosit cu successi in salate, murat si copt pe plita. O varietate mare de soiuri de ardei se vor obtinr din seminte ardei propuse de SC Agropartener Arad. Sunt cultivate 4 feluri de ardei; grasi, lungi(kapia), gogosari si iuti. Indicatiile terapeutice sunt datorate andeosebi substantei iritante capsaicina, cat si a continutului ridicat de vitamina A si C, un remediu excelent pentru boli de inima, reumatism, raceala si chilograme in plus.

Seminte ardei profesionale

Fiind folosit in alimentatie, ardeiul este o planta erbaceie cu flori albe si fructe de culoare rosie, galbena sau verde. Pentru a obtine o cultura de calitate, la standart european care este o provocare cat si pentru producatorii mari, cat si pentru cei mici, este nevoie de a achizitiona seminte ardei profesionale de cea mai buna calitate. Gama variata de seminte ai vor cointeresape toti clientii nostri cu preturile avantajoase. Toti cei cointeresati de recoltarea ardeiului, procurand seminte de la noi vor putea obtine o recolta sanatoasa, care va putea fi apoi comercializata si chear exportata, sau chear pentru simplul consum. Pretul si cantiitatile de ambalare vor face accesibil gradinaritul chiar si celor ce nu au experienta in acest domeniu. Toate semintele sunt selectionate si testate inainte de comercializare, iar gama foarte extinsa permite mereu sa gasiti soiurile particulare.

Seminte ardei pentru culturi rezistente

Bunicii nostri foloseau in agricultura seminte din culturile precedente, ansa in prezent pentru a obtine un produs de 100% sanatos, este nevoie de o agricultura unde sunt folosite seminte ardei din care vor rasari culturi rezistente la daunatorii si intemperii, iar unele soiuri ne permit sa obtinem o recolta timpurie, sau in regiuni cu un climat mai dur. SC Agropartener Arad are o echipa care selecteaza furnizorii dupa principiul performantelor acestora. Se necesita o munca enorma pentru a gasi cai noi pentru a reduce costurile productiei in paralel cu cresterea calitatii. Suntem pe piata mai mult de 15 ani si intr-o permanenta evolutie. Logistica eficienta este indreptata spre satisfacerea clientilor, prin largirea si asigurarea permanenta cu produse de cerere mare.

Seminte ardei de la Agropartener Arad

Sunteti un producator mare de legume, sau aveti un petec de pamant pecare doriti sa cultivati un produs sanatos ansa nu dispuneti de seminte, faceti o vizita pe siteul magazinului online www.seminte-ingrasaminte-turba.ro unde veti gasi seminte ardei de patru feluri, ardei gras, ardei kapia, ardei gogosar si ardei iute, majoritatea fiind hibrizi a firmelor cu renume mondial. SC Agropartener Arad va livreaza prin curier marfa propusa in toata tara, costul transportul fiind minim de 50 lei.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru