Servicii funerare sector 2 pentru momente triste

O inmormantare este pe cat de dureroasa pe atat de dificila. Trebuie sa respectam anumite reguli astfel incat sufletul celui plecat sa ajunga unde trebuie, cat si oamenii ce-si iau ramas bun de la cel iubit sa stie ca totul este in regula, iar ajutorul vine prin servicii funerare sector 2.

Servicii funerare sector 2 de calitate

Agentia funerara Paul ofera servicii funerare sector 2 de calitate, respectand toate datinile crestinesti, toate traditiile romanesti conform cu religia ortodoxa cat si alte religii, daca asta este ceea ce solicita clientul pentru persoana decedata.

Apelam la servicii funerare sector 2 care se pot ocupa de cele mai mici detalii, incepand de la actele necesare inhumarii, cum ar fi certificatul de deces si cel de imbalsamare, pana la pregatirea decedatului cu tot cu spalat, imbracat si machiat, sicriul cu tot ce este nevoie, de la cruce, capac si pana la inscriptionare, transportul sicriului si transportul de inmormantare cat si transportul persoanelor ce vor participa la ceremonia de inmormantare la cimitir sau la biserica sau capela, aranjamentul floral ce consta in coroane, flori si jerbe, locuri de veci, colaci, capela sau biserica.

Fiind un moment de durere, nu mai putem sa facem totul singuri caci durerea este mai mare decat ne asteptam si chiar daca stim ca o inmormantare trebuie sa fie ca la carte, nu ne putem ocupa de aceasta si tocmai din acest motiv, trebuie sa apelam la servicii funerare sector 2, trebuie sa alegem pe cei mai seriosi si cei mai buni iar pe www.Funerare-nonStop.ro vom vedea ca ei sunt cei mai potriviti.

Incinerare cu servicii funerare sector 2 dupa toate normele

Nu de putine ori, persoanele dragi ce parasesc lumea asta, au ca dorinta incinerarea. Pentru incinerare este nevoie, de asemenea, sa respectam anumite reguli si datini si sunt multe sarcini de indeplinit la o astfel de inmormantare si, la fel ca si la inmormantarea clasica, avem nevoie de servicii funerare sector 2.

Servicii funerare sector 2 se pot ocupa iarasi de toate detaliile si in caz de incinerare, de la sicriul ce este dotat complet, pana la medicul de constatare a decesului si programarea, taxele si actele necesare inhumarii. In pachetul all inclusive, gratuit cu cuponul de pensie, avem sicriul, medicul, imbalsamarea, toaleta, incinerarea, transportul, actele, plus 10 prosoape medii si 2 mari, 12 batiste cu banuti si lumanari, 12 doliu pentru piept, coliva, toiag, 6 pachete cu mancare si vesela, colaci si o sticla de vin si una cu mir.

Inmormantare gratuita cu servicii funerare sector 2

Agentia funerara Paul, ofera servicii de inmormantare gratuita pe baza cuponului de pensie. Pentru servicii funerare sector 2 gratuite aveti nevoie de cuponul de pensie a persoanei dragi decedate pe baza caruia se va face dosarul caci agentia colaboreaza cu Casa de pensii ce va acoperi costurile in urma ajutorului de inmormantare, iar daca alegeti un pachet funerar la pretul de 1.049 lei, agentia va va inmana pe loc diferenta pana la suma oferita ca ajutor de inmormantare, adica 2.415 lei.

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments