In sfarsit un nou design pentru blog

refu1M-am tot gandit la ce design pentru blog sa folosesc, si asta de ceva vreme, am tot cautat foarte multe teme free, dar se pare ca nu prea au fost pe placul meu. Asa ca am inceput sa caut si teme premium, am gasit cateva care-mi place, dar am gasit intr-un final tema asta pe Themeforest, a facut parte dintr-un bundle care s-a terminat azi, asadar cu doar 20$ am achizitionat noua tema care este live chiar acum.

Parca ma simt mai bine acum dupa schimbarea efectuata pe blog, parca am si chef sa scriu mai mult, fara de acum ceva timp. E destul de aiurea momentul cand te saturi de modul cum arata blogul tau si vrei sa ii faci modificari, asta am tot incercat si eu dar nimic care sa ma convinga 100%.

Atunci mi-am dat seama ca este timpul sa imi schimb tema. Tema este full responsiva, se vede destul de excelent si pe telefon, am testat pe telefonul personal si se vede excelet, cu cat este ecranul telefonului mai mare cu atat se vede si mai bine. Meniul se schimba pe partea stanga cand dai tap pe el, deci numai avantaje cu noua tema Refu.ro.

Acum cateva ore am cumparat-o si nu m-am lasat pana cand nu am facut toate modificarile care le-am vrut la ea, incepand de la setarea thumbnail-urilor pana la atentia la detalii din toate paginile blogului, o restructurare a categoriilor si stergerea unor categorii care nu-si mai aveau rostul din cauza numarului mic de articole din ele.

Ce parere ai? Tie iti place? Ca mie-mi place tema care o am, da alt aer blogului.

PS: Am creat si un backup, ca deja era timpul sa mai imi fac unul complet.

PS2: Ma duc la somn ca deja s-a facut dimineata, inca putin si vad lumina pe fereastra.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru