Sfaturi utile pentru intretinerea caroseriei de la masina

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Secco Center este locul din care pot fi cumparate cele mai bune piese pentru masina, de la caroserie pana la partile electrice si mecanice. Aceste piese sunt originale si pot fi achizitionate la preturi accesibile.

Pentru a mentine caroseria masinii in stare cat mai buna trebuie sa fie efectuate o multitudine de sarcini de rutina, cum ar fi spalarea si ceruirea masinii, pentru a preveni ruginire. De asemenea, se recomanda repararea la timp a tuturor zgarieturilor si a urmelor.

Pentru toate tipurile de masini sunt piese de caroserie care pot fi schimbate, inclusiv piese caroserie Mercedess E Class, deci nu exista niciun motiv pentru a lasa caroseria in paragina.

Secco Center – pasi de urmat pentru intretinerea caroseriei

Specialistii de la Secco Center ofera mai multe sfaturi si sugestii pentru intretinerea caroseriei.

Masina trebuie spalata in mod regulat, cel putin o data pe luna. Spalarea masinii va elimina sarea, murdaria si alte resturi de pe suprafata sa. Toate aceste impuritati pot provoca pete permanente, ruginire si coroziune daca nu sunt indepartate.

Spalarea zonelor de sub masina pentru a indeparta excesul de murdarie si sare, mai ales in lunile reci, cand a fost imprastiata sare pe drumuri pentru a topi zapada, este o etapa foarte importanta. Sarea poate duce la accelerarea coroziunii.

Pentru a curata foarte bine masina se va utiliza un furtun special pentru spalat, sub presiune ridicata, la o spalatorie auto. In majoritatea cazurilor, aceasta operatiune nu se face acasa, ci in spalatorii autorizate, de catre personalul angajat.

Poate fi folosita apa pentru a indeparta excrementele de pasari de pe suprafata masinii. Excrementele de pasari au proprietati abrazive si acide, care pot afecta permanent caroseria daca nu sunt indepartate imediat.

Se recomanda ceruirea masinii o data la cateva luni. Ceara ajuta la protejarea vopselei de pe masina si previne coroziunea prin blocarea apei care poate intra prin zgarieturi si poate ajunge direct la tabla.

Ceara se aplica doar pe zonele vopsite. Daca este aplicata ceara pe cauciuc sau pe partile din plastic ale masinii, aceasta poate provoca deteriorarea permanenta a lor.

Masina trebuie sa fie stearsa si curatata cu o carpa uscata, pentru a nu ramane urme de apa pe ea.

Si elementele de caroserie Mercedess E Class trebuie intretinute

Ceea ce ar trebui sa se inteleaga de aici este faptul ca si masinile de brand au nevoie de intretinere corespunzatoare. Toata gama de piese de caroserie Mercedess E Class trebuie sa fie la fel de bine intretinuta ca orice alta masina, pentru a rezista cat mai bine in timp. Din acest motiv, recomandarile specialistilor insista sa fie urmate toate sfaturile de mai sus.

Atunci cand anumite elemente de caroserie se strica, acestea trebuie sa fie inlocuite imediat cu altele noi, pentru a evita deteriorarea intregii masini. Din magazinul online Secco Center pot fi cumparate toate aceste piese la preturi avantajoase. Tot ce trebuie sa faca utilizatorii este sa selecteze modelul de masina si anul de fabricatie, precum si piesele dorite si vor primi o lista de variante din care sa o aleaga pe cea potrivita pentru masina lor.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments