Shift feat. George Nicolescu – Viata-i de vina (video)

Unii probabil am si uitat cum suna muzica noastra romaneasca, cea cantata de romani in limba „romana”. George Nicolescu ne demonstreaza ca totusi ca viata este devina si tot o data divina. Stim despre maestrul George Nicolescu cateva lucruri :

Shift feat. George Nicolescu - Viata-i de vina (video) - Refu.ro

 

A fost profesor in perioada 1 aprilie 1977 si pana in 1985 cand a fost angajat solist vocal al Casei Tineretului din Buzau. Dupa decembrie 1989 a fost angajat cateva luni (martie -noiembrie 1990) ca solist al Ansamblului „Optimistii” , practic pana in momentul desfiintarii ansamblului. Ceea ce nu Inseamna ca George i-a dus la faliment. Nu, acolo au ajuns singuri!A absolvit facultatea in 1976, apoi a stat acasa aproape un an pana cand s-a „aranjat” un post de profesor la scoala de nevazatori din Buzau.

Am o parere foarte buna despre Shift si mai ales despre maestrul George Nicolescu. Ce mi se pare cel mai interesant lucru, este ca maestrul, este un om cu o dizabilitate vizuala grava ( este din pacate orb). Si cu dizabilitate, si fara, a reusit in viata si ar trebuii sa fie un exemplu pentru noi.

Subscribe
Abonare pentru
guest
8 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
bucuros

asta imi place :X

Costinel.eu

Ascult melodia in fiecare zi. Imi place !

Bogdan Niculae

Mare dreptate ai…de fiecare data cand spunem ca ne e greu..ca nu se poate …ca poate una..ca poata alta ….trebuie sa ne gandim la George Nicolescu care a reusit si asa: fara lumina. a reusit sa aduca lumina in viata altora si a lui chiar daca maestrul este orb. vedeti si clipul pe redactia4fun http://redactia4fun.ro/?p=14272

fotograf nunta bucuresti

Super smechera piesa…habar nu aveam de ei..de featuring..dar iata..ca mai gasim si lucruri interesante:) tnx!

Laurentiu

Maestrul George Nicolescu, orb fiind, este un exemplu pentru noi toti! Melodia este chiar ok!

C.L.M.

geniala melodie~ :X

Alex

Mda suna bine 😀

menyko timea

imi place!