Si companiile au termen de expirare

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Actul Constitutiv al firmei este unul dintre cele mai importante elemente ale unei firme deoarece acesta reglementeaza toate aspectele economice, funcitonale si decisive in cadrul firmei. Acest document de o importanta vitala pentru orice firma este stipulata si perioada de timp pentru care este preconizata functionarea in conditii normale a firmei. In mod evident, in situatiile in care va apropiati de data in care acest termen urmeaza sa expire sau deja a expirat trebuie sa luati in calcul in mod obligatoriu prelungirea activitatii. In caz contrar acesta va functiona in afara legii si riscati ca activitatea dumneavoastra sa devina ilegala. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, Expert Advisor vine sa va ofere servicii complete de consultanta si consiliere in vederea procesului de prelungire durata de functionare dar si pentru alte operatiuni specifice.

Ce trebuie sa faceti pentru o prelungire durata de functionare

Pentru a realiza o prelungire durata de functionare este necesar sa furnizati anumite acte cum ar fi copii ale actelor societatii, copii ale buletinelor sau cartilor de identitate ale asociatilor si hotararea AGA (Adunarea Generala a Actionarilor).

Aceasta este o conditie obligatorie daca va doriti ca firma dumneavoastra sa poata functiona in conditii legale corecte. Procesul de prelungire durata de functionare este unul vital mai ales in cazul unei firme care a reusit sa isi capete un puternic impuls de evolultie. Din acest motiv va recomandam sa efectuati acest proces din timp pentru a nu intrerupe trendul ascendent al firmei sau a companiei dumneavoastra.

Serviciile de consiliere si asistenta atat in cadrul prcesului de prelungire durata de functionare cat si pentru alte elemente, pe care vi le ofera Expert Advisor va vor ajuta sa preveniti aparitia unor asemenea neplaceri oferindu-va solutii practice, legale si eficiente care vor reusi sa va ofere uneltele necesare pentru a va putea desfasura activitatea in conditii deplin legale si propice dezvoltarii firmei dumneavoastra.

Va oferim toate informatiile despre prelungire durata de functionare

Firma noastra de consultanta in  afaceri in afara de aceste sugestii si solutii pe care vi le recomanda pentru a va prelungi durata de functionare, va oferim posibilitatea de a ne ocupa de toate aceste elemente inclusiv prin depunerea dosarului de prelungire durata de functionare la Registrul Comertului pentru a va salva timpul. Aceasta procedura nu dureaza mai mult de 7 zile lucratoare. De asemenea, atat pentru procesul de prelungire durata de functionare cat si pentru alte operatiuni, ne vom ocupa si de intocmirea actelor necesare, pentru ca stim faptul ca de multe ori, aceasta poate fi o adevarata bataie de cap dar Expert Advisor va ajuta sa scapati de toate problemele prin oferirea solutiilor competente si inteligente.

Apelati cu cea mai mare incredere la serviciile noastre si, in acest fel va veti asigura ca beneficiati la final de o activitate sanatoasa neintrerupta de neplaceri cauzate de expirarea termenului prevazut in actul constitutiv al firmei. Va asteptam pe siteul www.expertadvisor.ro cu o echipa de profesionisti dedicata care va poate oferi cele mai bune servicii si mai ales cel mai inalt grad de eficienta fie ca vorbim despre o prelungire durata de functionare sau despre alte proceduri.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments