Fiind o companie relativ tanara pe piata din Romania, infiintandu-ne in anul 2008, cu un capital integral privat, compania noastra a pornit de jos, cu ambitii mari dar posibilitati financiare limitate, pentru ca acum sa ajungem principalul distribuitor si comerciant de sisteme de supraveghere video din tara.

Pentru ca realizam ca piata din Romania este aproape saturata de fel si fel de companii din acest domeniu, mici medii sau adevarate conglomerate, dorim sa ramanem intre primele dumneavoastra optiuni, reusind de ceva ani buni acest lucru doar apeland la materiale, produse, tehnologii si aparatura de calitate.

Dorim intotdeauna sa ne multumim pe deplin clientii care cauta sisteme de supraveghere video de calitate, astfel ca ne angajam sa avem in orice moment la dispozitie o gama larga si variata de produse din care dumneavoastra, impreuna cu specialistii si consultantii nostri ce va stau la dispozitie pentru orice fel de nelamuriri si sugestii, sa alegeti varianta optima.

Cu Break Sistems, familia dumneavoastra este in siguranta

Un echipament de protectie adecvat trebuie sa fie, ca orice alt dispozitiv electric sau pe baterii ce are o deosebita importanta pentru siguranta noastra, conform ultimelor exigente din domeniu si sa corespunda unor detalii si termene stricte. Un sistem de supraveghere video lucreaza in stransa legatura cu un centru de monitorizare ce este foarte important, acesta strangand toate informatiile venite de la sistemul sau sistemele video si oferindu-le in imagini sau audio.

In acest fel, intr-un sistem de supraveghere video ce respecta ultimele cerinte si tendinte din domeniu vom regasi mai multe elemente, de la supravegherea video propriu-zisa, la cea audio, dar si la sistemul de control efractie. La fel cum am mentionat, aceste aparate trebuie sa fie perfect calibrate si verificate periodic, pentru a ne asigura de cea mai buna functionare si de inexistenta unor defectiuni ce pot avea efecte dezastruoase asupra integritatii fizice si phisice a fiecaruia.

Alegerea sistemului de supraveghere video potrivit

Atunci cand alegem un sistem de supraveghere video, o multitudine de aspecte trebuie luate in considerare. Foarte important, aceasta decizie, precum si modelul sistemului nu trebuie influentat de pretul acestuia, deoarece, asa cum ar fi ideal, nu putem pune un pret pe siguranta noastra, a familiei si a bunurilor. Printre aspectele ce trebuie luate in considerare cand luam decizia de a achizitiona un astfel de sistem se numara, arhitectura casei, dimensiunile casei si a gradinii, numarul de camere si dimensiunile acestora. Totusi, un sistem de supraveghere video bun poate face diferenta intre o locuinta sigura si una incorect protejata.

Detalii pe www.alarme-supravegheri-automatizari.ro!

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Abonare pentru