Spamul de la comentarii!

no-spam-dudeO să explic asta sub forma unei povești, ca să întelegi cât mai bine.

Închipuie-ți că ajung și eu acasă ca omul obosit ( exemplu poate fi si evenimentul Bloggers Lan Party #blp2), îmi dau hainele de pe mine că tocmai afara a plouat și nu am niciun chef să stau ud, mă schimb de haine ca să mă simt cât mai curat și cât mai uscat, și mă așez pe canapea. Unde stau întins și relaxat în timp ce la TV se aude o piesă bună, în momentul respectiv parcă mă ia somnul puțin la cât de lejer stau, numai ca atunci sună cineva la ușa, chiar bate și cu picioarle în ușa, îmi ia cam 3 secunde să mă ridic, merg usor spre usă că mai repede nu am chef, mai am înca 4 secunde să ajung la ușa.

Când deschid ușa văd un frigider de 2m în fața ușei care începe să vorbească, în momentul ala deschid ochii mari și trântesc ușa, mă duc sus la etaj și-mi încarc pușca și ameninț verbal să plece de pe propietatea mea.

Treaba ar fi altfel dacă la ușa apare un Ionel, Gabriel, Adrian sau cineva normal, toți putem avea o adresa de mail, dar e mai frumos să te împrietenești cu cineva care are un nume, și nu să-și pună un nume fie de  frigider, plasă de prins muște, aspiratorul minune sau alte cuvinte cheie care le foloșiți pentru a promova nu știu ce. Daca tot profitați de blogosferă, încercați să profitați la maxim prin campanii, și acolo ai mai mulți bloggeri care-ți promovează produsele. ( Exemple: BlogalInitiativeBlogAwards etc.)

Sau poți să îi ceri unui blogger să-ți facă o listă de bloguri și-ți face el campania, și lasă spamul în pace.

Sper că ai avut imaginație ca mine și ai putut să vizualizezi tot textul scris mai sus.

Subscribe
Abonare pentru
guest
6 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Fotograf nunta Bucuresti

LA mine pe blog nu ma deranjeaza sa scrie dar macar sa il cheme Frigider -Vasile! daca e doar frigier sa se duca la altex nu la mine!

Yamasha

stii bn ca niciunul nu sta sa citeasca articolul…

Blog cu Stil

majoritatea fac asa pentru publicitate la blog sau site , dar acum depinde eu asa m-am obisnuit cu numele asta si nu il schimb 🙂 Dar altii folosesc nume de firme etc etc

Seby

Foarte bine interpretat. 🙂

Peter

E nasol ca uneori nu stii cand vezi mesaj daca e spam sau daca e comentariu,…