Spring trend 2017 – Genti din piele naturala pentru femei si barbati

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Spring trend 2017 – Genti din piele naturala pentru femei si barbati.
Forme abstracte, un design inovativ si nuante vibarante – asta aduce primavara anului 2017 in materie de genti dama si genti barbati.

Femeile isi doresc mereu sa fie la curent cu noile tendinte, iar gentile sunt cu siguranta accesorii nelipsite din garderoba feminina, asadar pentru a-ti completa perfect tinuta alege sa porti un accesoriu care sa iti defineasca personalitatea, sa te reprezinte.

Millisimo ofera o gama variata de genti de mana si genti de umar pentru oricare gust feminin, pentru tot catalogul Millisimo pot sa accesezi site-ul www.millisimo.ro

In noua colectie de genti dama din piele naturala vei gasi un design structural, influente pretioase si un aspect luxos, elemente care iti vor transforma vestimentatia intr-o aparitie spectaculoasa.

Millisimo este un producator romanesc de genti din piele naturala, precum si accesorii realizate din cea mai buna piele, materialele din piele sunt provenite din italia.

Pentru noua colectie de primavara – vara 2017, designerul brandului Millisimo, Simona Lupu a ales un design inedit pentru genti, folosindu-se de un print digital pe genti, oferind ceva nou pentru colectia lansata.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments