Standard schimbat pentru temele wordpress?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

wordpress_logoPentru ca orice lucru ajunge intr-un punct din care trebuie sa evolueze, asa a evoluat si WordPress-ul, prima evolutie fiind prin core-ul wp-ului, care dupa cum vedem cu totii a ajuns la versiunea 3.7.1, tot asa o sa evolueze foarte mult si modul temelor wordpress.

Daca majoritatea foloseau la inceput wordpress-ul exclusiv pentru bloguri, in ziua de astazi wordpress-ul a ajuns atat de flexibil incat se poate axa si pe termenul de site, nu doar de blog.

Un site de prezentare fiind foarte usor de administrat, totul consta in simpla setare a unei pagini ca default (prima pagina), in prima pagina se poate face cu usurinta un landing page de cand cu scurtaturile de cod aparute sub forma de plugin, sau chiar din tema wordpress pe care lucrezi.

Pentru ca vorbesc de evolutia temelor, parca vad ca majoritate temelor in viitorul apropiat vor avea la pachet si un plugin de builder, pentru a oferi cretivitate fara limita pentru cei care cumpara tema.

Pentru mine unul, tema de pe blogul meu a fost o problema, o problema la inceput si o mica fericire dupa, pentru ca de fel caut mult pana cand imi schimb tema.

Asta e numai parerea mea, dar sunt curios de urmatoarele schimbari care le va aduce wordpress-ul.

Tu ai vrea ca tema ta sa aibe un builder?

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments