Starcraft 2 World Championship Series 2012 European Champion

Aseara a fost finala eupeana la camptionatul mondial de starcraft2, gazduit in Stockholm in cladirea Ericsson Globe (pentru cei care nu stiu este cea mai mare cladire din lume in forma sferica). Acest tip de campionat este organizat mai des decat ai crede, jocul a prins atat de mult incat a parasit Koreea de cand starcraft 2 a vazut lumina zilei si de atunci au aparut si BarCraft-uri mai prin toata lumea (tot ieri a fost si un BarCraft in romania, mai exact in Bucuresti, clubul din Fire, la subsol)

WCS aduna jucatorii profesionali de starcraft2 pentru a duce stilul de joc la un alt nivel, de la skiluri de micro pana la economii uriase.

Pentru ca oamenii (blizzard si dreamhack + sponsorii) nu se joaca aiurea, au ajuns sa produca un mare show world wide prin aceste concursuri.

Mai jos chiar este si un trailer referitor la WCS 2012.

S-au adunat 32 de jucatori profesionisti de Starcraft2 din Europa pentru a participa anul acesta la acest turneu de SC2.

Cele 5 harti pe care s-au disputat meciurile sunt:

  • Cloud Kingdom LE
  • Daybreak LE
  • Ohana LE
  • Antiga Shipyard
  • Entombed Valley
  • Shakuras Plateau
  • Tal’Darim Altar LE

Formatul modului de joc a fost:

  • Dubla eliminare
  • In toate rundele, cel mai bun din 3 runde
La acest campionat am avut si un roman care a participat. NightEnD (Silviu Lazar) care din pacate a pierdut meciul impotriva lui ThorZaIN (Suedia) cu 2-0. Si in runda de consolare din pacate a pierdut si acolo cu 2-1 in fata lui JonnyREcco (Anglia).

NightEnD a intrat in WCS pentru ca a fost finalist in Combined European Nationals cand in finala a pierdut in fata lui LoWeLy (Belarus).

Castigator WCS 2012.

Castigatorul de aseara la Starcraft 2 World Championship Series 2012 European a fost Stephano (Franta) castigand in fata lui VortiX (Spania) fratele mai mic a lui LucifroN (s-a clasat al 3-lea).

La acest camptionat au fost jucatori care au preferat rasa Zerg, fiind 13 jucatori care au jucat cu aceasta rasa, fiind urmati de 11 jucatori care au jucat cu Protoss, inclusiv si romanul nostru NightEnD, si doar 8 jucatori care au ales rasa Terran.

 

Mai multe informatii aici

Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Laurentiu

Nu pe bune, chiar e barcraft in Bucuresti? 😀

fotograf nunta bucuresti

Ati innebunit sa mor cu gameri vostri..nu asa avea atata rabdare sa …mai joc nici daca sunt cel mai bun:)….nu mai am rabdare…paote in doi as incerca o caterinca gen shuter..dar …de-astea clar nu!