Stilul si bijuteriile

 

Cum alegi  stilul bijuteriilor pentru a te completa cu garderoba ta?  Și cum folosiți cel mai bine colecția de bijuterii fără a fi caraghioasa?  Răspunsurile nu sunt întotdeauna evidente

Ai o colecție de bijuterii unicat debordantă plină de piese pe care le iubești (sau ai uitat că le iubești), dar chiar nu profiți la maxim și nu ești sigura de unde să începi.

Sau poate nu sunteți sigura că piesele pe care trebuie să le cumpărați să se potriveasc stilului dvs.

Experimentați cu lungimi, forme, texturi și culori contrastante pentru a realiza straturi atrăgătoare cu inele, coliere, bretele și chiar în anumite cazuri cercei.

Dacă sunteți obisnuita sa purtati coliere stratificate, atunci optati pentru diferite lungimi pentru a atrage privirea spre față.  Diferite forme, culori și texturi vor funcționa adesea.  Pentru brățări puteți optapentru o acoperire a brațului din diferite piese care se vor misca în timp ce vă deplasați.  Inelele pot fi amestecate, potrivite și combinate în tot felul de combinații interesante.

Puteți experimenta chiar și purtarea mai multor stiluri de cercei dacă aveți mai multe perechi de piercing pentru urechi .

Este ușor: pur și simplu adunați o colecție de coliere și pandantive de diferite lungimi, texturi și modele și încercați-le în diferite combinații pentru a vedea ce funcționează.  Notează combinațiile care îți plac, dacă asta te ajută .

Știi cum este: uneori prea mult este  prea mult. Dacă doriti sa  atrageți atenția asupra feței și decolteului cu coliere stratificate sau o piesă bijuterie cu aspect, poate nu aveți nevoie sa umpleti minile cu bratari pentru a atrage si mai mult atenția.

Sau dacă porți o pereche de cercei îndrăzneți, poate colierul tău ar putea fi mai subtil sau  cu desavarsire (pe de altă parte, o pereche de cercei îndrăzneți cu un colier asortat poate fi uneori o combinatie reusita).

Dacă sunteți accesorizata cu mai multe piese, atunci luați în considerare un citat din cartea lui Coco Chanel: „Înainte de a ieși din casă, uitați-vă în oglindă și eliminați un accesoriu” .

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments