SuperBlog2012

Da, știu.

Nu am mai participat până acum la nici un concurs major între bloggeri, din cauza asta anul ăsta am hotărât să particip și eu la SuperBlog 2012.

Tocmai am citit regulamentul concursului și mă gândeam cum ar fi fără limită minimă pentru a scrie un articol, prin 15 cuvinte ai un articol gata. Dar mă gândesc că organizatorii nu se așteaptă ca cineva să scrie doar 15 cuvinte într-un articol.

Pentru cei care nu au participat niciodată sau au uitat de concurs se mai pot înscrie până pe 30 septembrie 2012. Concursul durează 2 luni, din 1 octombrie până pe 1 decembrie 2012.

Premiile sunt în bani, pentru primi 10 clasați, și vouchere sau alte premii pentru o parte din participanți, pentru diferite clasări.

Așa ca spor la SuperBlog 2012!

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
7 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Adi

Mult succes si poate cine stie… te gasim printre primi 10.

D-Petre

🙂 bafta si inspiratie iti doresc!

Cristi

Bafta multa la concurs!

Laurentiu

Mult succes! Un premiu ar fi perfect!

Dan

Mult succes! Ne vedem la concurs!

Echipa SuperBlog

Salut si bun venit printre participantii la SuperBlog 2012! Iti multumim pentru inscriere si te asteptam la start luni, 1 octombrie! Succes! 🙂

In ceea ce priveste limita minima de cuvinte, autorul unui articol de 15 cuvinte si-ar cam reduce automat sansele la o nota buna si, implicit, premiile castigate ar fi pe masura implicarii. 🙂

Constantin

Incepand de maine, vom fi “geana” pe http://www.super-blog.eu!
Cu aceasta ocazie tin sa va urez tuturor celor 201 de concurenti (cu mine 202) multa bafta si multa inspiratie in toate probele ce vor urma!
Nu in ultimul rand, sper ca toti bloggerii sa dam dovada de fair-play si fie ca cel mai bun dintre noi sa castige!
Deci, sa inceapa competitia! 🙂