Te pregătești de amenajarea unui proiect casa? Atmosfera festivă se resimte deja în aer – așadar, nu-ți mai rămâne decât să integrezi decorațiunile potrivite. Crăciunul este un prilej numai bun de a petrece timp alături de familie și prieteni, dar și de a oferi locuinței un aspect personalizat.

Dacă vrei să-i surprinzi plăcut pe cei dragi și să te bucuri de momente unice descoperă în rândurile de mai jos câteva idei de amenajare!

Cele mai bune idei de amenajare de Crăciun în 2023

Să fii în pas cu noile tendințe de amenajare nu este un moft, ci o oportunitate perfectă pentru a împrospăta atmosfera generală.

Nu trebuie să-ți fac griji – surse de inspirație sunt destule – iată doar câteva dintre ele:

  • Dacă dispui de un proiect casa cu mansarda, improvizează un loc special pentru relaxare la etaj. Adaugă o canapea confortabilă, un șemineu și o bibliotecă mare. Aici poți depăna amintiri de familie și te poți bucura de experiențe frumoase.
  • Viva Magenta este culoarea anului 2023 în materie de amenajare, așadar se poate regăsi la nivelul decorațiunilor integrate.
  • Frumusețea obiectelor handmade va atrage toate privirile. Ce zici să transformi decorarea locuinței într-un prilej de exprimare a creativității? Alege să pictezi globurile simple pentru a le oferi un aspect personalizat.
  • Adu Crăciunul în fiecare încăpere a unor proiecte case. Vibe-ul specific de sărbători ar trebui să se regăsească peste tot prin casă, mai ales în dormitor. Este locul unde petreci cel mai mult timp, așadar ar trebui să primeze în procesul de amenajare. Alege ghirlande festive, figurine în formă de îngeri, oameni de zăpadă sau brazi, dar și lenjerii de pat festive.

Ce trebuie să ai în vedere când alegi decorațiunile de Crăciun pentru casă?

Tendințe pentru amenajarea casei de Crăciun în 2023 • Refu Blog

Ești gata pentru a decora un proiect casa? Nu uita să ai în vedere următoarele aspecte dacă îți dorești rezultate conform așteptărilor:

  • Planifică în avans – Începe să planifici decorarea cu câteva săptămâni înainte de sărbători pentru a avea suficient timp să alegi și să aranjezi decorațiunile. Alege o zi în care să le integrezi în locuință – implică-i și pe ceilalți membri ai familiei.
  • Alege o temă – Stabilește o tematică sau un concept pentru decorul tău de Crăciun. Poate fi ceva clasic, rustic, modern, în funcție de preferințele estetice.
  • Culori corespunzătoare – Gândește-te la culorile pe care vrei să le folosești. Culorile tradiționale de Crăciun sunt roșu, verde și auriu. Poți opta și pentru altele, cum ar fi alb, argintiu sau mov.
  • Adaptarea decorațiunilor – Oricât de speciale ar fi, decorațiunile voluminoase nu se potrivesc oricărui spațiu. Ia măsurătorile necesare și evită riscul supraaglomerării vizuale.
  • Potrivire cu decorul existent – Alege decorațiuni care se potrivesc cu mobilierul și decorul existent al casei tale, astfel încât să creeze o armonie în ansamblul spațiului. Ești adeptul unor proiecte case elegante, amenajate în stil clasic? Optează pentru sfeșnice, țesături naturale și decorațiuni lucrate cu atenție.
  • Elemente reciclabile – Dacă este posibil, pune accent pe importanta sustenabilității și alege variante reciclabile, pentru a reduce impactul asupra mediului.

Crăciunul este aproape – decorează casa în ton cu magia sărbătorilor de iarnă!

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment