Este un lucru stiut ca majoritatea imobilelor din Romania au fost construite cu multa vreme in urma. Intre timp, odata cu avansarea tehnologiei si cu aparitia noilor materiale de constructii, au aparut si modalitati moderne de a asigura un trai mai bun, in acelasi timp scazand costurile viitoare de intretinere.
Cum facturile la caldura si la curent sunt din ce in ce mai mari, sa ne termoizolam locuinta este un mod eficient de a ne diminua grijile viitoare.
Termoizolarea interioara si cea exterioara
Cum termoizolam ramane la latitudinea noastra. Exista doua tipuri de termoizolatie: la interior si la exterior.
Termoizolatia la exterior este recomandata pentru case, iar cea la interior pentru locuintele de la bloc.
Termoizolarea exterioara a fost prima varianta aparuta pe piata, aceasta reprezentand alegerea ideala atunci cand detii tot spatiul dintr-un imobil si doresti sa il protejezi. In cazul unui imobil de locuinte (de cele mai multe ori fiind vorba de blocuri), opiniile diferite ale locatarilor fac intotdeauna dificila alegerea modalitatii de a termoizola sau alegerea firmei care sa indeplineasca conditiile fiecaruia in parte. Astfel, a aparut ca si alternativa termoizolatia interioara, alegerea perfecta pentru persoanele care doresc sa isi imbunatateasca apartamentul fara sa fie nevoiti sa astepte aprobari sau acorduri din partea vecinilor.
Acceseaza www.europlastic.ro pentru a alege varianta cea mai potrivita pentru tine.
De ce sa termoizolam?
Termoizolarea aduce facturi mai mici la gaze si la curent electric, sporind confortul termic al locuintei dumneavoastra. Alte avantaje ar fi ca impiedica aparitia mucegaiului si corecteaza imperfectiunile peretilor. Modul in care alegem sa ne termoizolam locuinta ramane la alegerea noastra, a locatarilor, deoarece exista o gama foarte larga de materiale potrivite pentru acest lucru, tot procesul fiind rapid (dureaza aproximativ 2 zile), iar deranjul minim. Mai multe despre termoizolatii pe site-ul: www.europlastic.ro