Tipuri de deseuri ce pot fi reciclate

Tipuri de deseuri ce pot fi reciclate - Refu.ro

Deseurile menajere pot fi clasificate in 3 categorii principale: deseuri nereciclabile, deseuri reciclabile si deseuri speciale. De la o administratie la alta, pot exista variatii la unele produse, dar, in general, categoriile de sortare sunt aceleasi, insa ceea ce poate varia este tipul de colectare. Pentru a evita orice eroare, pur si simplu intrebati la Primarie sau urmati instructiunile lipite pe containerele de colectare. De unde puteti achiztiona containere si cosuri colectare selectiva? Astfel de cosuri vom gasi la magazinul online cosuri-europubele.ro. Sunt disponibile in diverse forme si dimensiuni, de la cosuri inox , elegante si usor de utilizat, si pana la cosuri din plastic. De asemenea, magazinul cosuri-europubele.ro comercializeaza si cosuri pentru parcuri, europubele si multe alte tipuri de cosuri pentru aruncarea deseurilor. Sortarea este un proces eficient care ajuta mediul inconjurator si pastrarea multor resurse ce nu mai sunt astfel risipite.

Care sunt tipurile de deseuri reciclabile?

Deseurile reciclabile sunt cele care pot fi sortate pentru a primi ulterior o viata noua. Printre ele se numara: plasticul, sticla, hartia si cartonul, anumite metale.

Recipientele din plastic reciclabile sunt: sticle si flacoane de plastic, unele capace de plastic, pahare si farfuri fara deseuri menajere, linguri, furculite, cutite de plastic etc.

Toate recipientele din sticla sunt reciclabile. In general, nu este necesara scoaterea etichetelor si spalarea ambalajului din sticla, dar capacele nu sunt acceptate.

Aproape toate hartia si cartonul sunt reciclabile, cu conditia sa fie curate si sa nu aiba deseuri alimentare. Nu uitati sa indepartati piesele din plastic sau metal care se afla pe unele ambalaje din carton.

Majoritatea cutiilor metalice si a ambalajelor sunt reciclabile.

Iata si cateva modele de cosuri de la cosuri-europubele.ro ce pot fi folosite pentru colectarea selectiva:

  1. Kuokio BM. La prima vedere poate parea mic, insa acest model monobloc de insula pentru colectarea selectiva a deseurilor este suficient de mare pentru o institutie sau hotel. Insa, odata ce veti intra in posesia acestuia, veti descoperi ca poate colecta o cantitate destul de impresionanta de deseuri. Poate fi colorat in orice culoare din spectrul RAL pentru a se putea preta oricarei locatii. Si pe deasupra arata si foarte bine.
  2. Trelleborg A. Sunt cosuri modulare pentru colectare selectiva din otel inoxidabil. Acestea sunt containere de reciclare modulare, echipate cu pubele interioare de gunoi din metal pentru curatare si manipulare usoara. Trelleborg A este realizat la exterior din otel inoxidabil de inalta calitate si se poate personaliza cu autocolante colorate pentru o separare eficienta a deseurilor. Acest model poate fi realizat, de asemenea, din metal ultra rezistent in

diferite culori. Poate fi adus clientilor la comanda.

  1. Geneve SS. Este un set de reciclare cu look modern din otel inoxidabil si pietre decorative. Avand un aspect atat de elegant, nu poti spune din prima ca este un cos de reciclare. Insa GENEVE SS asta este: cos pentru colectarea selectiva a deseurilor. Este realizat pentru a satisface cerintele actuale: design modern si compartimente separate pentru colectarea deseurilor. GENEVE SS este realizat din otel inoxidabil care are proprietati anti-amprente. Fiecare dintre cele 3 compartimente individuale este prevazut cu inele pentru prinderea sacilor de gunoi, astfel incat sa poata fi curatat cat mai usor.
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments