Top 3 motive sa iesi cu ea la o eugenie

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:

Top 3 motive sa iesi cu ea la o eugenie: Varianta Iubita (sau cum sa inviti o fata in oras)

1. Poate cel mai important aspect acestui element magic de petrecere a timpului, descoperit in secolul 21 in Romania. Eugenia iti ofera oportunitatea de a rupe bucatile de eugenie in doua, ceea ce-ti ofera o masculinitate in plus, dupa ce procesul de rupere s-a incheiat si toata lumea si-a mancat biscuitele, lupta ramane la cine mananca mai multa crema.

2. Dorinta de a mai manca inca o eugenie, aici relatia poate primi un adevarat boost de incredere, pentru ca cel mai probabil, mai este doar o singura eugenie pentru amandoi, atunci se descopera adevarata iubire dintre voi, daca ea iti ofera eugenia ei, atunci iti dai seama ca pasul urmator este sa ii dai si tu ei un inel, se pare ca meritati.

3. Eugenia iti ofera viziunea partenerului, poti vedea cine a muscat primul din eugenie, cum se implica cand mesteca eugenia si in ultimul rand trebuie sa fii atent sa vezi ce gesturi are dupa ce termina eugenia, de ce sa pierzi ore intregi la cina sa vezi ce si cum, cand poti sa mancati o eugenie pentru 2 minute, sa te decizi daca ea e aleasa.

Top 3 motive sa iesi cu ea la o eugenie: Varianta Amica

1. Daca ai reusit sa-ti aduci o amica la o eugenie, aici incepe adevarata provocare, prima oara trebuie sa alegi ce metoda aplici, ori ii dai ei jumatate ca sa ii arati ca poti sa rupi in doua o eugenie de la jumatate, ori scoti din buzunar cutitul sa tai perfect eugenia, cutitul e recomandat, ca te va crede un maestru in bucatarie, dar ai grija sa nu aduci si o rigla sa incerci sa masori chiar tot.

2. Amicele sunt cele mai faine, cu ele poti sa o arzi in glume toate ziua fara sa te puna sa dormi pe afara, sau pe canapea, dar cand vine vorba de o eugenie, lucrurile sunt si mai faine. Ea poate sa-ti fure eugenia si sa ramai cu buza umflata, cand face asta ia o eugenie mai ieftina sa ii dai teapa, daca vezi ca o desface de fata cu tine, schimba repede eugenia cu una mai scumpa, merita sa manance bine.

3. Eugenia are o propietate extraordinara cand vine vorba de doua persoane, ofera discutii dulci, cu bucati din eugenie cazand avalansa pe jos atunci cand razi in hohote cu eugenia-n gura. Din cauza asta, cercetatorii britanici au aflat ca eugenia iti ofera cele mai faine selfie-uri pentru facebook.

Distribuie pe retelele sociale daca iti place articolul:
Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments