Transplantul de par la fel de necesar ca implantul de dinti

Transplantul de par la fel de necesar ca implantul de dinti - Refu.ro

In prezent, intre grija pentru frumusete a femeilor si cea a barbatilor nu mai este diferenta. Pretentiile estetice ale oamenilor au crescut atat de mult, incat la relatii cu publicul, la receptia saloanelor de infrumusetare si pentru orice post este necesar ca aspirantul sau ocupantul sa arate perfect, indiferent ca este un domn sau o doamna.

Idealizand spunem ca sunt mult mai importante comorile spirituale decat cele fizice si sufletul unui om decat aspectul sau exterior, dar persoanele care nu au dantura perfecta, parul vopsit, haine elegante si curate sunt marginalizate.

Din dorinta de frumusete, cand varsta, diferite socuri suferite sau agresiunile fizice si chimice ne lasa fara par, au aparut perucile.

Evident ca acestea sunt la fel de incomode ca si protezele dentare mobile. O cazatura si peruca a cazut, iar de sub ea iese radioasa chelia si cei din jur rad atat de tare, incat protagonistului ii dau lacrimile de rusine. In plus, in timpul noptii, persoana respectiva ar ramane cu infirmitatea si in mod cert ca nu isi doreste sa fie vazuta in acest mod nici de catre partenerul de viata.

Si frustrarea creste cand in locuri vizibile si nedorite par este din belsug, necesitand epilare, iar acolo unde ar trebui sa fie din belsug cade.

Din fericire, in prezent, in Romania exista una dintre cele mai bune clinici de transplat de par, specialistii care lucreaza aici fiind scoliti in afara. La Bucuresti, in clinica Dr Felix Hair Implant se utilizeaza o tehnica similara celei desfasurate in clinicile din Geneva, Paris si Amsterdam, dar mult imbunatatita.

Noua revolutie in implantul de par este tehnica Q-FUE manual avansat.

In prezent, descoperirile stiintifice au evoluat atat de mult, incat zonele atinse de calvitie sunt acoperite de par prin tehnica prezentata mai sus care se desfasoara in etape. In Romania, transplantul de par FUE difera in sensul constructiv al cuvantului de cel oferit de marile clinici ale lumii, prin urmatoarele caracteristici:

  1. la clinica din Bucuresti toate etapele acestei tehnici sunt facute manual. Fiind o tehnica perena si sigura de rezolvare a caderii parului, ea necesita parcurgerea multor etape, cum ar fi: consultatia, marcarea zonelor donatoare si primitoare, anestezia, extractia si implantarea grefelor de par prin metoda ÔÇ×Quality FUEÔÇŁ.

Efectuarea manuala a acestora inseamna un rezultat excelent, lipsa durerilor, a sangerarilor si a  cicatricilor.

  1. aceste operatiuni complexe si dificile nu sunt efectuate de catre tehnicieni ca in clinicile din afara, ci de catre doctori.
  2. numarul mare de pacienti 100% multumiti in cei 10 ani de activitate. Portofoliul impresionant cuprinde aproape 6 000 de clienti multumiti, ceea ce inseamna ca anual vin aici aproape 600 de clienti, ceea ce inseamna ca in aceasta clinica si-au facut transplant de par aproape 50 de oameni lunar, de la infiintarea clinicii pana in prezent.

Aceasta statistica spune totul despre calitatea serviciilor si a resursei umane de la clinica de implant de par din Bucuresti.

Exista nenumarate vedete autohtone care ii recomanda, fiindca s-au bucurat de serviciile lor, dar vin clienti si din afara, datorita punctelor forte prezentate mai sus.

Specialistii de la clinica prezentata mai sus participa la congrese de specialitate si publica articole stiintifice in cele mai prestigioase reviste de specialitate din lume.

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments