Transport marfa Anglia

Firmele de specialitate care fac inclusiv transport de marfa in Anglia, efectueaza si alte tipuri de transport international de marfa ca de exemplu transport de marfa in regim  rapid (sau express), transport de marfa complet ( sau FTL) , transport de marfa grupaj (sau LTL).

Aceste transporturi se realizeaza cu  autoutilitare de 1,5 tone,  dube si prelate  cu un  volum de 12-22mc – 5-7 europaleti, camione de 3 tone cu dube si prelate si cu un volum de 35- 40mc,  15 pana la 17 europaleti, si camioane de 22 tone cu dube si prelate, un volum de 85 pana la 90mc cu 33 europaleti.

Toate aceste mijloacele de transport care sunt utilizate audesigur asigurare pentru marfa transportata.

Exista pe iata de specialitate urmatoarele tipuri de marfuri transportate: marfuri generale, utilaje, mobilier, autoturisme, colete, confectii pe umerase, textile in cutii, marfuri la temperatura controlata si  marfuri periculoase ADR.

Firmele transportatoare cara marfa din Romania catre multe tari tur si retur, dintre acestea de mentionat fiind: Germania, Spania, Franta,Belgia, Italia, Elvetia, Olanda, Danemarca, Anglia, Austria, Suedia, Slovacia, Austria, Cehia, Grecia, Bulgaria, Turcia, Grecia,Slovaneia, Polonia, Portugalia, Ungaria, Letonia, Irlanda, Estonia, Lituania, Croatia, Croatia, Norvegia, Republica Moldovasi altele.

Transport marfa Anglia – Romania si Romania – Anglia

Pe aceasta ruta se pot facetransporturi rapide de tip expres, transporturi complexe sau asa cum mai sunt denimite, exclusive, transporturi partiale sau asa numitele grupaje.

Timpul de tranzit in care se fac aceste transporturile urgente din Romania in Anglia, e de maxim 60 ore.

Companiile de transport dispunde autoutilitare si de camioane in fiecare zi prezente pe teritoriul Angliei si suntem capabile sa preia orice fel de marfa in cel mult 2 ore din momentul in care se primeste comanda.

Principalele orase in care se transporta marfa in Marea Britanie sunt Londra, Portsmouth, Brighton, , Bristol, Southampton, Plymouth, ,Leicester, Cardiff, Birmingham,Manchester, Liverpool,Hull , Nottingham, Sheffield,York, Leeds, Edinburgh, Blackpool.

  • Tranport international marfuri generale.
  • Marfurile generale sunt cele  care nu necesita niste conditii speciale de transport.
  • Transport international mobila

Companiile de transport executa si transport mobila catre Anglia si numai, utile in cazuri de mutari sau relocari internationale.Astfel de transporturile se fac utilizand camioane cu o capacitate mica, cuprinsa intre 15 – 20 pana la 36 mc.

Transport international de utilaje

Astfel de transporturi internationale de utilaje se fac cu ajutorul camioanelor standard, a camioanelor mega si al trailerelor speciale.

Pot fi executate si aceste transporturi pe ruta Romania – Europa si bineinteles Europa – Romania, pentru utilaje agricole  cum ar fi tractoare, semanatori, combine, discuri, semanatori, pluguri, cositori, balotiere,  masini de erbicidat si altele.

Sunt transportate deasemeni utilaje pentru constructii, pentru industria petroliera, chiar si hale industriale si constructii metalice.

Transportul de colete

Firmele transportatoare care executa transport marfa in Anglia,  pot sa preia si sa livreze si  colete din sau in orice alta tara europeana.Transportul coletelor se poate efectua door-to-door, adica se preiau de la o adresa indicata si apoi se pot livreaza la adresa specificata de client.

Transport frigorific

Firmele transportatoare ofera posibilitatea transporturilor de marfuri care necesita temperatura controlata peintreaga a perioada transportului, camioanele fiind dotate cu agregate speciale.

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Madeleine Petit

TRANSPORT NATIONAL SI INTERNATIONAL DE MARFA SI MOBILA / TRANSPORT AUTO PE PLATFORMA. CERE O COTATIE DE PRET GRATUIT TELEFONIC 0762.699.604. Avem masini libere zilnic in fiecare judet din Romania si in fiecare tara din Europa gata sa incarce marfa dvs. Rapid si sigur. Asigurare de marfa pentru fiecare transport efectuat. NU EZITATI SA NE CONTACTATI.