Refu Blog

In anul 2022, interventiile medicale de natura estetica au devenit un aspect cat se poate de popular, atat femeile cat si barbatii fiind interesati de practicarea unor astfel de procedee. In topul preferintelor inregistrate se numara asa-numitul tratament de liposuctie, acesta fiind recomandat pentru toate persoanele care nu pot sa scape de grasimea suplimentara a corpului, chiar daca practica cure de slabire sau sport. Asadar, dorind sa ajute la informarea unui numar cat mai ridicat de persoane, in articolul de fata au fost aduse in discutie principalele date care trebuie luate la cunostinta atunci cand se doreste parcurgerea unui asemenea procedeu.

Ce este procedeul de liposuctie?

In termeni generali, prin procedeul de liposuctie se poate reda conturul placut oricarei parti a corpului, aici fiind utilizate anumite tehnici medicale prin care se elimina tesutul adipos in exces, capacitatea de recuperare fiind una extrem de ridicata. Este important ca oamenii sa nu priveasca acest tratament drept o metoda mai eficienta de slabire, procedeul avand rolul sa corecteze ceea ce nu se poate realiza prin intermediul curelor sau sportului.

Ce conditii sunt necesare pentru liposuctie?

Dupa cum a fost specificat anterior, procedeul de liposuctie nu trebuie vazut ca o potentiala alternativa a slabitului, acesta nefiind rolul pe care tratamentul il poseda. Asadar, pentru ca intreaga interventie sa se poata realiza in conditii cat mai bune, este important ca pacientul sa indeplineasca anumite condii:

  • greutatea persoanei ce se opereaza trebuie sa fie una stabila;
  • pielea trebuie sa prezinte o buna elasticitate pentru a se lua parte la tratament;
  • nu trebuie sa existe celulita in zonele in care se va interveni, ci doar tesut adipos;
  • fiind vorba de o metoda de inteventie estetica, ci nu de o metoda de slabire accelerata, este important sa se ia la cunostinta ca doar o mica cantitate de grasime va putea fi indeparata.

In concluzie, acestea sunt principalele informatii care trebuie luate la cunostinta atunci cand vine vorba de acest procedeu estetic, el putand sa se dovedeasca extrem de avantajos pentru toate persoanele care-l practica.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment