Nu mai durează mult și toamna începe și ea să se stingă, și odată cu ea o să vina și frigul, frigul ăla cu care nu mă înteleg eu atât de bine. Cu toate că iarna trecută nu a fost cea mai grea din punctul meu de vedere, iarna asta s-ar anunța că ar fi cea mai grea din ultimii 100 de ani, nu mai știu pe unde am citit asta dar știu sigur că este vorba de iarna 2013-2014.

Asta înseamnă că toți trebuie să avem grija cu ce ne îmbrăcam și cel mai imporntat să începeți procesul de curatare centrale termice sau pentru cei care stau ceva mai bine iarna-n casă să oferiți o curatare si intretinere seminee, pentru a fi sigur că iarna care vine o să fie călduroasă și fără probleme.

Că tot vorbesc de iarnă și de curațenie, eu am început în toamna asta un mic proces de curațenie generală, aruncând chestiile care nu le-am mai folosit de mult și care nu o sa le mai folosesc, lăsând loc pentru lucrurile noi pe care o să le achiziționez în curând.

Iarna asta am ceva planuri referitoare la vacanță, nu o să plec din România, dar o să vreau o pauză de câteva zile fără telefon, calculator sau orice device digital, nici măcar un ceas de mână, asta fiind o vacanța bine meritată, undeva în munți, într-o zonă atât de frumoasă încât o să rămân fără memorie la card-ul camerei. Deja mă gândesc cum o să mă încălzesc la o sobă solidă și călduroasă.

Dar când m-am gândit la soba aia călduroasă m-am și amuzat puțin, fiind pe gânduri dacă ei și-au curațat soba?

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Daniel Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Daniel
Vizitator

Pana cand vine iarna cu adevarat, ai de la mine o leapsa dar si rugamintea de a ma ajuta pentru a-i ajuta pe copiii talentati din Romania.

Mai multe detalii despre cum vad eu acest ajutor ai in acreditarea mea de ambasador.

Mi-ar placea sa citesc raspunsul la tine pe blog sau macar printr-un comentariu la leapsa. Spor lepsuitor!