Ultimul articol din 2011

Acesta este ultimul articol din 2011, un an destul de interesant.

Un an în care am cunoscut lume nouă şi diferiţi artişti împreuna cu redactia4fun.ro

Tot în 2011 am avut norocul să cad într-o perioadă financiară bună şi să pot să-mi achiziţionez o cameră foto dslr, un canon 60D nou-nouţ! Fără rate fără bătăi de cap.

În 2011 am schimbat hostingul la blog de 5 ori, mie unul mi se pare un numar cam mare, nu trebuie să mă joc dintr-un loc în altul, să rămân undeva odată şi bine. Probabil în 2012 vebhost.ro (momentan în construcţie) poate o să fie soluţia, pentru că este al unui prieten care are serverele lui, şi îi ştiu configuraţiile deci ar trebui să fie numai bun.

Anul ăsta am încercat să văd cum mă descurc cu anumite concursuri, nu au ieşit cum am vrut eu dar aşa învăţ şi eu cum e mai bine pe viitor, aşa că viitoare concursuri din 2012 le voi face ca la carte pe noul blog.

Faţă de 2010, în 2011 nu am ajutat foarte mulţi bloggeri pentru că nu mi-au cerut mulţi ajutorul dar cine ştie poate 2012 o să reuşesc să fac până la urmă ajutor.refu.ro un sistem de ticketing pentru bloggeri care au nevoie de ajutor şi nimeni nu îi ajută.

Va urez ca noul an, sa fie un an mai bun pentru fiecare, sa avem parte de mici bucurii, caci doar ele ne umple viata!

5
Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cele mai votate
Abonare pentru
Bucur
Vizitator

La multi ani si tie Andrei.

Vlad
Vizitator
Vlad

La multi ani, si la mai multe!

Mihalcea Valentin
Vizitator

Un an nou fericit 🙂

fotograf nunta bucuresti
Vizitator

La multi ani..REFU…sper ca noul an sa iti aduca sanatate bucurie si caldura in suflet! a incercat sa te sun de revelion..dar imi tot dadea retea ocupata!

Laurentiu
Vizitator
Laurentiu

La multi ani si mult spor la scris pe noul tau blog 🙂