Refu Blog

Daca aveti nevoie de un certificat energetic Bucuresti rapid si fara prea multe batai de cap, apelati la experti in domeniu. E mult mai simplu decat sa va descurcati pe cont propriu sau sa petreceti poate zile in sir inglodati in acte si masuratori. Inainte de aceasta insa, haideti sa vedem mai exact cu ce va va ajuta un stfel de certificat energetic Bucuresti .

La ce ajuta obtinerea unui certificat energetic Bucuresti?

         Un certificat energetic Bucuresti este un document care este obligatoriu a fi detinut. Acesta va fi eliberat de catre specialisti atestati si va avea o valabilitate de circa 10 ani. Un certificat energetic va atesta performanta energetica a unei cladiri. Cu ajutorul Enermed Impex SRL il veti obtine rapid si simplu, fara a va irosi timpul.

         Orice cladire care este frecvent vizitata de public de pilda are obligatia prin lege de a afisa certificatul energetic intr-un loc care sa fie vizibil. Aici putem include si spitale, institutii si cladiri se invatamant, cladiri de birouri, cladiri comerciale si altele.

         Exista cateva aspecte ce vor fi cuprinse in cadrul realizarii unui certificat energetic. Intre acestea mentionam o expertiza tehnica a cladirii, dar si intocmirea unui audit energetic, proiectarea si altele. Iata deci de ce e nevoie clar sa apelati la specialisti in domeniu cum sunt si cei de la Enermeg Impex SRL: www.certificat-rapid.ro.

Ce anume trebuie sa faceti pentru a evita amenzile usturatoare acordate in lipsa unui certificat energetic Bucuresti

         In conditiile in care nu detineti un certificat energetic Bucuresti acolo unde este nevoie, adica la inchirierea unui imobil, la incheierea unui contract de vanzare-cumparare pentru imobil, etc., amenzile sunt destul de considerabile.

         Astfel, puteti rezolva rapid asemenea situatii prin contactarea unei companii specializate in domeniu online sau telefonic. Veti primi o vizita la imobil din partea expertilor, veti avea nevoie de niste documente specifice. Se vor efectua anumite masuratori apoi, iar certificatul energetic va fi gata in circa 24 de ore: www.certificat-rapid.ro.

         Un certificat energetic Bucuresti este obligatoriu pentru blocuri de locuit, pentru locuinte unifamiliale, pentru cladiri de birouri, de invatamant, hoteluri, spitale, restaurante, etc.

         Cu ajutorul sau o anumita constructie va fi incadrata intr-o anumita clasa energetica. Un certificat de performanta energetica va detalia caracteristicile constructiei si totodata si ale instalatiilor sale: de incalzire, apa calda, climatizare, etc. Astfel cladirile se clasifica in 7 clase. Clasa A reprezinta cladirile ce au cel mai redus consum de energie. Clasa G este aferenta cladirilor cu cel mai ridicat consum de energie.

         Un certificat energetic Bucuresti va ajuta foarte mult in stabilirea unui pret pentru locuinte de pilda. O nota energetica mai mare atrage un pret mai mare, intrucat aceste cladiri sunt mai usor de intretinut, comparativ cu cele ce au o eficienta energetica redusa.

         Obtineti astfel rapid si simplu un certificat energetic Bucuresti pentru cladirea dvs., incepand procedura de informare chiar online: www.certificat-rapid.ro. Veti fi cu siguranta multumiti de rezultate si constructia dvs. poate creste in valoare in cazul unei tranzactii de vanzare-cumparare sau inchiriere.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment