Un copil nu trebuie lasat singur

Am văzut pe blog la Vlad, că  Asociaţia FOCUS a făcut un experiment într-o staţie de metrou, cu un copil care stă liniştit pe banca din staţia de metrou şi deasupra lui un afiş cu un copil dispărul, în imaginea afişului este chiar copilul care stă pe banca, dar din miile de persoane care trec pe lângă el, nimeni nu-l întreabă nimic, incredibil.

Clipul este realizat în ianuarie 2011, dar niciodată nu trebuie să fim chiar atât de nepăsători.

Leave a Reply

11 Comentarii la "Un copil nu trebuie lasat singur"

Abonare pentru
avatar
Comentarii sortate după:   cele mai noi | cele mai vechi | cele mai votate
Razvann
Vizitator

Ce oameni, cum sa nu il remarci daca afisul este chiar deasupra lui !?

Adrian Anghel
Vizitator

Cat de mare e indiferenta la romani, cat de mare e prostia. De altfel, nici nu mai inteleg de ce ma mir, tot mai putini oameni lupta pentru a salva oameni de la diferite boli, tot mai putin oameni defapt fac acte de caritate, tot mai putin oameni sunt buni la suflet. Nu mai exista dubii cum de acel copil statea acolo si se uita cum nimeni nu vine sa-l intrebe ceva..

Daniela
Vizitator

Clipul e facut intentionat cu siguranta dar important ca e exprima foarte bine ceea ce trebuie sa facem cand vedem un copil singur.

fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Marfa facut montajul….da…nepasarea laroamni lasa de dorit!

Bucur
Vizitator

e ceva incredibil sa fim chiar asa fara reactie…

Jteph
Vizitator

Nu mă miră faptul că nu au văzut afişul. Gândeşte-te cu câte reclame (afişe) suntem bombardaţi zilnic. Pe fiecare perete, pe fiecare stâlp, în fiecare staţie sunt zeci şi zeci de reclame. Deja ne-am dezvoltat o ignoranţă în ceea ce priveşte afişele.

albinuta veninoasa
Vizitator

Primii care trebuiau sa-l observe erau cei care sunt parinti, dar comoditatea si nepasarea, au facut din unii … ceea ce suntem.

Gabi J.
Vizitator

Doamne fereste! Ce oameni

pinguu
Vizitator

Trist..si adevarat.
Dar nu inteleg de ce se mira lumea asa..
Sunt sigura ca majoritatea din noi, nu l-am observa..
din pacate.

fotograf nunta bucuresti
Vizitator

Ne-a inrait atat de mult societatea inc are traim..incat uitam de bunacuviinta de ajutor..de …tot ne gandim doar la noi si atata!…Poate curand se vor mai schimba aceste lucruri!