Stick-urile USB personalizate au devenit un obiect necesar, iar alegerea lor este influentata de modul de utilizare si creativitate. Au numeroase avantaje, dar cel mai important este ca ele permit stocarea unui numar mare de informatii care pot fi pastrate un timp foarte indelungat, chiar si 10 ani, iar informațiile pot fi sterse si inlocuite in comparatie cu un CD sau DVD .  Dimensiunile unui stick personalizat sunt diverse in functie de preferinta si necesitatea. Pentru a transfera date sau a multiplica fisiere unul de o dimensiune medie este potrivit.

Personalizarea acestor obiecte se refera fie la inscriptionarea lor, fie la modelul ales  in functie de preferinta. Acestea pot fie sub forma de pix, lanterna, ceas sau orice alt obiect creativ si original. In ceea ce priveste inscriptionarea, aceasta se poate realiza pe o forma aleasa initial si poate cuprinde un mesaj sau o fotografie preferata. Sunt extrem de atractive, amuzante si cu efect garantat, mai ales pentru elevi care au nevoie de obiecte interesanta cu are pot iesi in evidenta.

Ca si mod de utilizare, stick-urile personalizate pot fi alese pentru un cadou celor care lucreaza in domeniul afacerilor sau studentilor si elevilor care mereu se afla in cautare de informati si care au nevoie de un dispozitiv de stocare accesibil si practic. Totusi, pentru siguranta datelor importante se recomanda salvarea acestora si pe un computer in cazul unei pierdere sau in cazul in care dispozitivul se poate virusa.

O alta intrebuintare de baza a stick-urilor personalizate este cea de promovare a firmei si de utilizare a acestora ca material promotional. Acestea vor contine logo-ul, sigla sau alte date de identificare a firmei. Pentru un efect mai amplu se poate oferi un astfel de stick cu un videoclip promotional al firmei, date importante, adresa sau imagini din cadrul ei care vor trezi curiozitatea clientilor. Insa, alegerea obiectului promotional potrivit companiei se face si in functie de publicul tinta si de informatiile necesare pe care consideram ca trebuie sa le aiba persoana cu care dorim sa avem un parteneriat sau pur si simplu un viitor client al serviciilor sau produselor.

Nu doar compania isi poate face cunoscuta activitatea prin intermediul unui stick personalizat, dar si simpli oameni pot sa isi faca remarcata activitatea profesionala  sau un simplu hobby, de exemplu un fotograf poate atașa pe un asemenea obiect poze sau fotografii realizate profesionist. In cazul utilizarii stick-urilor personalizate poate exista si o reducere a materialelor clasice tip hartie pentru carti si cursuri. S-ar economisi in acest fel o cantitate considerabila de hartie daca informatia ar fi copiata de pe un stick personalizat pe un laptop sau o tableta. Si atunci cand vorbim de accesibilitate, stick-urile personalizate se incadreaza, deoarece este foarte practic atunci cand ai o prezentare, o conferinta sau orice altceva sa ai informatia necesară pe un stick decat sa lucrezi mereu cu laptopul in geanta.

Stick-urile personalizate sunt disponibile la preturi accesibile, iar pentru a putea fi personalizate se utilizează de obicei USB-uri cu dimensiunea cuprinsa intre 1 si 16 Gb.

Detalii pe DalimPromo.Ro.

Author

Mai multe informatii aici: http://www.refu.ro/despre/

Write A Comment