Viata pe indelete

harta-traseu-ICum sună să ai 3 copii, unul dintre ei să aibe cam 6 luni, si sa pleci prin europa cu rulota. Sa fi plecat de acasa timp de un an de zile, sa mergi in 18 tari, unde totul inseamna 23.000 km.

Si ca totul sa fie si mai frumos acest lucru se intampla cu o familie din Romania, unde conform hartii facute ei, familia este din Ploiesti daca ma uit eu vine pe harta lor.

Ideea mi se pare foarte tare si sunt sigur ca mai sunt alti cititori de ai mei, sau bloggeri care sunt curiosi de mai multe informatii – Viata pe indelete. Asa ca nu o sa scriu despre nimic in plus, toate informatiile sunt pe site-ul lor si pentru cei care vreti sa vedeti activitatea lor au si o pagina de facebook unde vor posta mereu update cu momentele bune sau rele din excursia lor.

Personal sper ca totul sa fie ok si chiar sa inspire si pe altii sa faca asa, eu de mult m-am tot visat plecat cu o rulota prin europa dar inca nu mi s-a pus pata pe asa ceva, dar cine stie ce-mi rezerva viitorul.

Tu ai fi tentat de asa ceva?

Subscribe
Abonare pentru
guest
9 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Lucian

Eu chiar mi-as dori o rulota, mi se pare ca este o a doua casa, chiar m-ar tenta sa fac asa ceva.

Bucur

iti trebuie bani nu jucarie sa faci un asemenea tur…

Fotograf nunta Bucuresti

Foarte tare sa ..iti aduci aminte ca viata merita traita….si pe vremuri grele!

mihaela

ca prima impresie dupa ce am citit doar acest articol, mie mi se pare un pic de inconstienta…. si daca au luat cu ei copilul de 6 luni, si daca l-au lasat acasa in grija altuia

Ariel

Aș fi tentat, dar cu campervan și nu cu rulotă ( http://en.wikipedia.org/wiki/Campervan ). Încă nu am urmași dar nu i-aș lua cu mine decât dacă acu 10+ ani, altfel e cam mare chinul.

Danut

Inca nu am bani de o rulota, dar fac genul acesta de excursii pe bicicleta cu cortul… Sunt genul de excursii pe care nu le vei uita niciodata.

Ionut

Nu sunt eu ala cel mai pasionat de expeditii insa imi place sa descopar lucruri noi. Cred c-ar fi o experienta faina sa pleci prin lume cu o rulota, chit ca e riscant. No risk, no fun!