Vicetone feat. Daniel Gidlund – Chasing Time

maxresdefaultVicetone şi Daniel Gidlund, două nume despre care este prima dată când aud, însă se pare că am auzit bine. Chasing Time este piesa mea preferată din această toamnă şi cred că si are de ce să fie aşa. Cum am auzit de ea? Am ascultat episodul lui Hardwell de săptămâna aceasta şi am rămas pur şi simplu uimit de ea, are ceva aparte şi cred că o să aveţi şi voi aceeaşi părere. Cât despre Vicetone aflăm că este un DJ olandez, lucru care sincer nu mă prea miră având în vedere că aproximativ toţi DJ-ii cunoscuţi sunt de această origine. Este foarte mult susţinut de către Hardwell, Nicky Romero şi mulţi alţii, fapt pentru care am şi găsit piesa in Hardwell ON AIR.

Daniel Gidlund este pe de altă parte este de origine suedeză şi aflăm exact de pe pagina lui de twitter că este producător şi compozitor marca Sony/ATV Music. Vorba multă mult aduce, însă înainte să închei, vreau să spun marea bârfă ce se aude pe youtube. Anul 2014 v-a fii reprezentat chiar şi de Vicetone, aşa că eu încă îmi fac speranţe.

Subscribe
Abonare pentru
guest
1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Hank Luna

Vicetone şi Daniel Gidlund, două nume despre care este prima dată când aud, însă se pare că am auzit bine. Chasing Time este piesa mea preferată din această toamnă şi cred că si are de ce să fie aşa. Cum am auzit de ea? Am ascultat episodul lui Hardwell de săptămâna aceasta şi am rămas pur şi simplu uimit de ea, are ceva aparte şi cred că o să aveţi şi voi aceeaşi părere. Cât despre Vicetone aflăm că este un DJ olandez, lucru care sincer nu mă prea miră având în vedere că aproximativ toţi DJ-ii cunoscuţi sunt de… Read more »