Vicleniile lui Scapino la Teatrul Masca

Vicleniile lui Scapino a fost in avanpremiera pentru Ziua Bloggerilor la Teatrul Masca, unde mai multi bloggeri s-au strans la eveniment pentru o portie buna de teatru, dar si de ras. Impreuna cu Redactia4fun s-a realizat si un video cu interviuri, care poate fi urmarit aici, dar pana a ajunge sa vezi interviul mai jos, am pregatit o galerie foto de la evenniment.

Vreau sa multumesc Teatrul Masca pentru invitatie si pentru spectacolul oferit, de fiecare data cand incepe piesa de teatru devin din ce in ce mai curios de ce urmeaaza, si urmaresc cu interes firul povestii oferite. Deasemenea astept cu nerabdare sa vin si la alte piese de teatru pe care nu le-am vazut pana acum si cum sunt eu curios cred ca o sa ajung mai repede decat anticipez.

Daca vrei sa vezi Vicleniile lui Scapino la Teatrul Masca atunci pregateste-te sa vezi cum o sluga poate sa fie atat de vicleana si egoista incat reuseste sa strice relatia dintre doua familii. Daca Argante (Valentin Mihalache) a scapat doar cu banii luati, Geronte nu a fost asa norocos si a primit o mama de bataie lunga cat sa vrea sa se razbune crunt, numai ca finalul face ca lucrurile sa se schimbe si Scapino sa fie iertat.

Piesa de teatru tine o ora jumatate si poate fi vizionata pe 17.10.2014 la ora 19:00, 25.10.2014 tot de la ora 19:00 si 31.10.2014 de la ora 19:00.

Galerie Foto Vicleniile lui Scapino la Teatrul Masca

Video Vicleniile lui Scapino la Teatrul Masca

Subscribe
Abonare pentru
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments