Vorbe si comenzi respectate!

Ca orice magazin online ca să poți supraviețui pe această piață, și să ai o imagine cât mai pozitivă, trebuie să arati un profesionalism și să-ți onorezi comenzile exact cum le specifici clienților, pentru că eu unul dacă-mi cumpăr un produs, ca să fiu și mai exact am pus ochii pe un dual-sim de la Samsung (Duos) chiar la cei de la OKTAL.ro. Și asta pentru că l-am văzut la un preț bun.

Vorbe si comenzi respectate! - Refu.roAșa că despre ei o să scriu articolul ăsta, acum nu trebuie să laud magazinul doar pentru că eu particip la super-blog, ci pentru că am văzut diferență de 200 lei la telefonul care-l vreau eu. Și până la urmă suma unui produs face diferența pe internet, de ce ar fi o diferență așa de mare la un produs care este unul și același. Bineînteles că fiecare magazin online adaugă cât vrea de mult, poate așa îi crește una-alta și se simte și el mai bine.

Așa! Pentru că tot am început să vorbesc de OKTAL, oamenii vor să respecte clientul și conform sloganului, chiar sunt așa din 1999. Personal cred că am intrat pe site-ul lor de 2-3 ori, mai de mult dar pentru că sunt ofticat pe unele magazine online pentru prețurile umflate cu nesimțire, am zis să mă mut și eu în tigaia celor de la OKTAL. De ce tigaie? Pentru că atunci când văd că arde a prețuri urâte din cale afară, sar de acolo și mă rotesc ca un titirez până când ajung prin altă parte.

Ceva ce nu știam și mi-a plăcut când am citit este faptul ca OKTAL este membru fondator ARMO (Asociației Române a Magazinelor Online din România).

Eu nu cred că o să-mi mișc fundul până pe Str. Popa Nan nr.30, sector 2, Bucuresti, o să-mi cumpăr telefonul online, e mai simplu.

 

Subscribe
Abonare pentru
guest
3 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandra

Eu una m-am saturat de emag, prima comanda la ei a fost venita la timp, restul mi-au ajuns dupa 2 zile.

Gabi

Nu am auzit pana acum de OKTAL, ma voi uita la ce produse au.

Laurentiu

N-am comandat in viata mea ceva de la ei…am aflat de ei din afiliere 🙂